- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Impressa
őstag
-
válasz
Norbi G. #9219 üzenetére
PM965 chipset.
Socket P foglalat, ezek azok:
http://hu.wikipedia.org/wiki/Socket_P
Csak 800-as FSB-s processzort keress hozzá, nagyobb FSB-t nem kezel.
De szerintem a processzort már nem nagyon van hová fejleszteni, ha 6MB L2 tárast keresel hozzá, az se lesz sokkal jobb, a magonkénti 2MB L2 már így is megvan, játékok alá többet úgyse nagyon igényel.
Órajelben se nagyon van hová előrelépni, a magasabb órajelű példányok csak feleslegesen melegítenék jobban a gépet.Itt egy video, ez alapján a VGA MXM-es, cserélhető:
http://www.youtube.com/watch?v=EKr-zMzRR1YAz aprók közt ő sokféle kártyát árul.
De szerintem VGA-t se nagyon érdemes cserélni, sokkal nagyobb nem kapható bele. A 8600GT M, 9600GT M se sokkal erősebb kártyák. Vagyis azok, de nem két fillér átcserélni őket, nem vagyok benne biztos, h megérné.Esetleg még ramot tehetnél bele, ha csak egy modul van benne.
A merevlemez is 7200RPM-es, szóval még az is gyors fajta.
Őszintén szólva, ezt a gépet már nem nagyon van értelme fejlesztgetni, add el, és vegyél egy erősebb, újabb konfigurációt.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Update 06.16. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest