- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Netfone
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
onebalint01 #5381 üzenetére
Van erre topic:
http://prohardver.hu/tema/notebook_bearazas_3/friss.htmlMilyen a felszereltsége?
Vagy pontos típust tudsz mondani?
Ez az?Olyan 80ezerre tippelek.
Inkább vaterán próbálkozz eladni, ott többet lehet kérni érte.
Nem rossz gépek ezek, csak ennyiért már lassan vadiújat is lehet venni Sandy Bridge alapú Celeronnal, ezért nincs nagy értéke. Meg hát Acer.
Gondolom egy év gari volt rá, az is lejárt már?Ez pl: 90 volt még Karácsony előtt.
-
válasz
onebalint01 #5378 üzenetére
Itt meghirdeted:
hardverapro.hu/aprok/hardver/notebook/asztali_notebookok.phpÉs veszel helyette másikat.
Ha nem vágod a videokártyák típusait, itt rákereshetsz, illetve a notebookos topicban is segítenek (vagy ebben is akár). -
_seth_
veterán
válasz
onebalint01 #5378 üzenetére
???
Te most komplett notit akarsz másikra cserélni és úgy gondolod, hogy valahol foglalkoznak ilyesmivel?
Eladod, másikat veszel, sokba kerül....
-
válasz
onebalint01 #5375 üzenetére
"Eddig arra jutottam hogy elvileg lehet benne cserélni"
Ezt meg hogy..
A 6530G-ben lehet cserélni a benne levő HD3650-et.
Neked "sima" 6530-ad van, (G-betű nélkül), ebben csak HD3200 van, nem dedikált VGA, csak IGP.Ha lehetne benne cserélni, akkor itt benne lenne a listában:
http://www.mxm-upgrade.com/Table.html -
válasz
onebalint01 #5369 üzenetére
Ezt próbáltam elmagyarázni..
De mondtam, kérdezz rá más topicokban is, hátha mások mást mondanának. Ide mostanság úgy látszik, csak én írogattam.
-
válasz
onebalint01 #5366 üzenetére
Így van.
A HD4570-es az középkategóriás videokártya, azzal játszani is lehet, ott valóban volt értelme a procicserének.
De a HD3200 az nem az. Abban nincsenek számolóegységek, az semmit nem tud, csak képmegjelenítő. -
válasz
onebalint01 #5364 üzenetére
Fogalmam sincs hol lehet beszerezni.
Procit itt szoktunk ajánlani:
http://hardverapro.hu/aprok/hardver/processzorok/egyeb_processzorok/listaz.php
Esetleg itt:
http://hardverapro.hu/aprok/hardver/notebook/tartozekok_alkatreszek/listaz.phpAm tisztában vagy a procik belső felépítésével? L2 tár mire való pl? Nehogy megvedd, aztán kiderüljön, h nem lesz több FPS..
-
válasz
onebalint01 #5356 üzenetére
Belinkeltem a foglalattal kompatibilis processzorok listáját már lejjebb.
De nem hiszem, h néhány száz MHz-el "gyorsabb" procik érdemi FPS növekedést jelentenének.
Jelenlegi procid 2GHz-es, a családba tartozó legnagyobb is mindössze 2.2, 2.3GHz-es; még ha a nagyobb L2 tárral rendelkező Ultra ZM családból is sikerülne megszerezned a legnagyobbat, az is csak 2.5GHz-es lenne.
Inkább valamelyik videokártyás topicban kéne rákérdezned, h az AC2 mennyivel igényel nagyobb erőforrást, mint az első rész.
Mert ez alapján nem csodálom, ha nem akar menni. -
válasz
onebalint01 #5353 üzenetére
Mondom, ez egy laptop.
Nem véletlenül nincs a BIOS-ban sem lehetőség arra, h a procit húzni lehessen.Asztali gépeken akár szénné is tuningolhatod a procikat, de a laptopokban erre nincs lehetőség.
Am mekkora felbontással próbáltál játszani?
-
válasz
onebalint01 #5349 üzenetére
Sajnálom, h nekem kell közölnöm,
h a mikulás nem létezika rosszhírt, de a HD3200 az nem videokártya, az csak egy alapfokú képmegjelenítésre alkalmas videochip. Akkoriban amikor a HD3ezres széria megjelent, ennek a nagyobb testvérei voltak a videokártya kategóriába eső termékek, ez csak nagyjából annyit tud, mint egy Intel GMA 4500.A gép az S1G2-es foglaltú AMD mobilprocesszorokat fogadja.
Tuningolni laptopokban nem szokás.
A setFSB meg amúgy is inkább vérpistikék játékszere..Szóval sajnos az a noti nem játékra való, akármilyen procit teszel bele, a VGA képességei behatárolják a gép felhasználhatóságát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged