- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
L-e-f-i-e #7588 üzenetére
Szívesen! Lenovo-ék ebben mindenképpen példaértékűek, gyakorlatilag az összes modelljüknak (notebook, desktop, all-in-one gép, szerver) elérhető a kézikönyve.
Ha már kézikönyvek, akkor mindenkinek ajánlom figyelmébe ezt az oldalt. Hasznos, de nem teljeskörű: a Toshiba konkrétan perrel fenyegette meg az oldal üzemeltetőjét, ha továbbra is közzéteszi a Toshiba manual-okat ott. A háttérről itt lehet bővebben olvasni.
-
Tim82
félisten
válasz
L-e-f-i-e #7584 üzenetére
Szia!
A legjobb forrás a Lenovo notik esetében mindig a gyártó oldala.
-
ravail
senior tag
válasz
L-e-f-i-e #7584 üzenetére
Elnézést kérek, hogy segíteni akartam!
Tudod, arra gondoltam, ha (jól) látod, hogy hogyan kell levenni a hátulját, akkor talán a HDD-t rögzítő négy csavart ki tudod csavari. Utána a HDD könnyen a kezedben marad. A HDD keretből meg talán segítséd és magyarázat nélkül is sikerül kivenni a HDD-t. Az is valószínű, hogy mindezt fordított sorrendben elvégezve be is tudod szerelni az új SSHD-t.
Ha pedig az lett volna a kérdésed, hogy hogyan lehet a működő operációs rendszeredet a régi HDD-ről az új SSHD-ra működőképesen áthelyezni, akkor ezek után ezt nem én fogom elmagyarázni neked.
Még egyszer, elnézést kérek, hogy próbáltam segíteni. -
válasz
L-e-f-i-e #7580 üzenetére
Youtubeon vannak videok:
http://www.youtube.com/watch?v=U9PlAaM4thYSajnos elég rossz minőségűek, nem HD-s verziók. :/
De ha már cseréltél ramot, akkor nem értem, ott van mellette a merevlemez is, kiszeded, berakod a helyére az újat, és kész.
-
válasz
L-e-f-i-e #7278 üzenetére
DC nem a márkától függ, hanem a modulok tulajdonságaitól (elsősorban azonos időzítések legyenek az SPD chipben). CPU-Z-vel olvasd ki az aktuális időzítéseket, és olyat keress hozzá, de végülis lényegtelen, mert szinte mindegyik SO-DIMM modulnak egyforma ebben az árkategóriában.
Milyen laptop? Ez valami AMD gép?
Újabb chipseteknél, már akár úgy is megy a DC, ha két különböző méretű modul van a gépben. Márpedig DDR3 1600MHz-et új chipsetek mellé csomagolnak. Nem kell eladnod, nyugodtan vegyél mellé egy másik 1600-ast, menni fognak dualban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest