- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- eSIM, a kártyamentes szabadság
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
L-e-f-i-e #7588 üzenetére
Szívesen! Lenovo-ék ebben mindenképpen példaértékűek, gyakorlatilag az összes modelljüknak (notebook, desktop, all-in-one gép, szerver) elérhető a kézikönyve.
Ha már kézikönyvek, akkor mindenkinek ajánlom figyelmébe ezt az oldalt. Hasznos, de nem teljeskörű: a Toshiba konkrétan perrel fenyegette meg az oldal üzemeltetőjét, ha továbbra is közzéteszi a Toshiba manual-okat ott. A háttérről itt lehet bővebben olvasni.
-
Tim82
félisten
válasz
L-e-f-i-e #7584 üzenetére
Szia!
A legjobb forrás a Lenovo notik esetében mindig a gyártó oldala.
-
ravail
senior tag
válasz
L-e-f-i-e #7584 üzenetére
Elnézést kérek, hogy segíteni akartam!
Tudod, arra gondoltam, ha (jól) látod, hogy hogyan kell levenni a hátulját, akkor talán a HDD-t rögzítő négy csavart ki tudod csavari. Utána a HDD könnyen a kezedben marad. A HDD keretből meg talán segítséd és magyarázat nélkül is sikerül kivenni a HDD-t. Az is valószínű, hogy mindezt fordított sorrendben elvégezve be is tudod szerelni az új SSHD-t.
Ha pedig az lett volna a kérdésed, hogy hogyan lehet a működő operációs rendszeredet a régi HDD-ről az új SSHD-ra működőképesen áthelyezni, akkor ezek után ezt nem én fogom elmagyarázni neked.
Még egyszer, elnézést kérek, hogy próbáltam segíteni. -
válasz
L-e-f-i-e #7580 üzenetére
Youtubeon vannak videok:
http://www.youtube.com/watch?v=U9PlAaM4thYSajnos elég rossz minőségűek, nem HD-s verziók. :/
De ha már cseréltél ramot, akkor nem értem, ott van mellette a merevlemez is, kiszeded, berakod a helyére az újat, és kész.
-
válasz
L-e-f-i-e #7278 üzenetére
DC nem a márkától függ, hanem a modulok tulajdonságaitól (elsősorban azonos időzítések legyenek az SPD chipben). CPU-Z-vel olvasd ki az aktuális időzítéseket, és olyat keress hozzá, de végülis lényegtelen, mert szinte mindegyik SO-DIMM modulnak egyforma ebben az árkategóriában.
Milyen laptop? Ez valami AMD gép?
Újabb chipseteknél, már akár úgy is megy a DC, ha két különböző méretű modul van a gépben. Márpedig DDR3 1600MHz-et új chipsetek mellé csomagolnak. Nem kell eladnod, nyugodtan vegyél mellé egy másik 1600-ast, menni fognak dualban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- DELL PR03X dokkoló tápegységgel
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők és töltőfej átalakítók
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest