- Milyen GPS-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Redmi 9 - sok bába közt elvész a gyerek
- Unlimited Power! Megnyitotta a Honor a 8000 mAh-s mobilok sorát
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
ravail
senior tag
válasz
L-e-f-i-e #7584 üzenetére
Elnézést kérek, hogy segíteni akartam!
Tudod, arra gondoltam, ha (jól) látod, hogy hogyan kell levenni a hátulját, akkor talán a HDD-t rögzítő négy csavart ki tudod csavari. Utána a HDD könnyen a kezedben marad. A HDD keretből meg talán segítséd és magyarázat nélkül is sikerül kivenni a HDD-t. Az is valószínű, hogy mindezt fordított sorrendben elvégezve be is tudod szerelni az új SSHD-t.
Ha pedig az lett volna a kérdésed, hogy hogyan lehet a működő operációs rendszeredet a régi HDD-ről az új SSHD-ra működőképesen áthelyezni, akkor ezek után ezt nem én fogom elmagyarázni neked.
Még egyszer, elnézést kérek, hogy próbáltam segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged