- Yettel topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
eketomy
senior tag
válasz
lestat1984 #5096 üzenetére
Jó választás!
-
eketomy
senior tag
válasz
lestat1984 #5093 üzenetére
hi!
itt egy link ahol tudsz venni optibay caddy keretet a notidba!
az ssd-ről meg annyit hogy jelenleg nekem is pont egy 60GB-os OCZ Vertex 2-m van, én zsír újan vettem itt a ph-n 21ezer ft-ért 3év garral.
annyit kell ezekről tudni, hogy a meghibásodási arány ezeknél a daraboknál a legnagyobb de ez lehet azért mivel eladva is az ocz-kből adnak el a legtöbbet (ezt még fórumon olvastam)
ha ilyen ssd-t veszel akkor kapásból firmware frissítéssel kezd mert sok hibát orvosoltak már a kezdeti firmwarehez képest (haveromnak PL még a legrégibb firmware van az ocz-jén az enyémen a legújabb és sebességben gyorsabb lett az enyém mint az övé)
egyébként én ha most ssd-t vennék akkor a kingston 96gb-os verzióját próbálnám meg mivel azt most mindenki agyba főbe dicsérik, és árban is nagyon jó!
üdv, remélem tudtam segíteni
-
válasz
lestat1984 #5093 üzenetére
Üdv!
Ezt a melyik SSD-t dolgot ezt inkább az SSD-s topicban kérdezd meg.
Illetve ezt is elolvashatod:
prohardver.hu/teszt/seagate_momentus_hdd_hibrid_ssd_hajtassal.htmlA CD helyére betehető merevlemezről meg eddig nem is nagyon hallottam, (nekem 17"-os notim van, abban eleve kettő HDD hely van), de mindenesetre köszi a tippet, legalább már tudom, h ilyen is van.
Az SSD-vel egyébként a rendszer gyorsabb lesz, de csak azok a programok fognak gyorsabban betöltődni, amik az SSD-n vannak. A játékok pályabetöltését nem fogja gyorsítani, ha a játékok az 5400RPM-es merevlemezen maradnak.
Ha csak pár programot akarnál, h gyorsabban töltődjön, használhatsz RAMDisk-et is, ha van elég memória a gépedben. -
válasz
lestat1984 #5086 üzenetére
Az Intel 5-ös sorozatú chipsetének nincs SATA 3 támogatása, csak SATA 2.
http://www.intel.com/Assets/PDF/prodbrief/323192.pdfVehetsz hozzá SATA 3 SSD-t, de SATA 2-n fogja hajtani, illetve a SATA 2-es SSD-k/merevlemezek egyelőre még olcsóbbak a SATA 3-asoknál.
-
lestat1984
csendes tag
válasz
lestat1984 #5087 üzenetére
Mi az a sebbeség amit max bír az alaplapom?
-
lestat1984
csendes tag
válasz
lestat1984 #5086 üzenetére
Igazából az a kérdés Sata III-s SSD vegyek bele vagy Sata II.est?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Le Mans Ultimate
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Formula-1
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen légkondit a lakásba?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest