- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ahol paszta volt, oda tegyél azt.
Ahol a hőátadó szivacs, oda meg azt.Ne variálj, a gyárban a mérnökök csak kikísérletezték már.
miki111:
Én nem találtam, nem tudok jobbat, Googleba ha rákeresel dobál ki mindenféle találatot, át kéne böngészned. De átmatricázás nem jó megoldás, ha nem találni hozzá? -
Hát igen, amit csináltál, az tipikus példája annak, h mit nem szabad.
Az a "szövetes anyag" az átvezette a hőt a GPU és a hőcső között. Pasztával nem lehet fél/egy mm-t "áthidalni", ilyenkor használják ezeket a hőátadókat. Főleg notebookokban, videokártyákban találkozni vele.
Félre kellett volna tenned, és miután tapasztalod, h a paszta nem jó, visszaraknod. Az aprók közt tudsz venni, tessék kerestem egyet:
http://hardverapro.hu/apro/hovezeto_cuccok/friss.html
De a topicban biztosan van még több hirdetés is.Ahogy elnézem, már elkéstünk a válasszal, de sajnos a topic nem pörög mindig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- Vicces képek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen légkondit a lakásba?
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged