- iPhone topik
- Google Pixel topik
- iGO Primo
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tappancs2001
senior tag
válasz
Thunderzolee #8733 üzenetére
Szia! Köszi szépen a minden részletre kiterjedő választ. A fórumban írtam pár napja, hogy egy Acer Aspire 5310 laptopon (Celeron M530 1,73 GHz proci, 120 GB HDD, 1gb ddr2 667 Mhz samsung ram, GMA950 integrált vga) szeretnék procit cserélni és memóriát bővíteni, hogy rá tudjak telepíteni egy Win7 32 bit op. rendszert a jelenlegi helyett, és a kiválasztottam egy core 2 duo T5600 procit helyette. Megnéztem és ugyanahhoz a proci generációhoz (merom) tartozik, mint a cserélendő proci. Csak az alaplapi chipsetben nem vagyok biztos, mert az ismerőseimé a gép. Egyébként ezen a procin kívül még milyet érdemes választani? Bocs a hosszért és előre is köszi a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen autót vegyek?
- Építő/felújító topik
- Gyúrósok ide!
- Fogyjunk le!
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest