Hirdetés
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tappancs2001
senior tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Szia! Köszi szépen a minden részletre kiterjedő választ. A fórumban írtam pár napja, hogy egy Acer Aspire 5310 laptopon (Celeron M530 1,73 GHz proci, 120 GB HDD, 1gb ddr2 667 Mhz samsung ram, GMA950 integrált vga) szeretnék procit cserélni és memóriát bővíteni, hogy rá tudjak telepíteni egy Win7 32 bit op. rendszert a jelenlegi helyett, és a kiválasztottam egy core 2 duo T5600 procit helyette. Megnéztem és ugyanahhoz a proci generációhoz (merom) tartozik, mint a cserélendő proci. Csak az alaplapi chipsetben nem vagyok biztos, mert az ismerőseimé a gép. Egyébként ezen a procin kívül még milyet érdemes választani? Bocs a hosszért és előre is köszi a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- Creality Nebula Camera
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pyttawrx