- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Mobil flották
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tappancs2001
senior tag
válasz
Thunderzolee #8733 üzenetére
Szia! Köszi szépen a minden részletre kiterjedő választ. A fórumban írtam pár napja, hogy egy Acer Aspire 5310 laptopon (Celeron M530 1,73 GHz proci, 120 GB HDD, 1gb ddr2 667 Mhz samsung ram, GMA950 integrált vga) szeretnék procit cserélni és memóriát bővíteni, hogy rá tudjak telepíteni egy Win7 32 bit op. rendszert a jelenlegi helyett, és a kiválasztottam egy core 2 duo T5600 procit helyette. Megnéztem és ugyanahhoz a proci generációhoz (merom) tartozik, mint a cserélendő proci. Csak az alaplapi chipsetben nem vagyok biztos, mert az ismerőseimé a gép. Egyébként ezen a procin kívül még milyet érdemes választani? Bocs a hosszért és előre is köszi a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ASUS routerek
- Elemlámpa, zseblámpa
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hobby elektronika
- Samsung LCD és LED TV-k
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X1 Yoga 2nd - i7-7G I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar!
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Mobiltelefon, konzol és TV felvásárlás gyorsan, biztonságosan!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest