- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Google Pixel topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! Egy Acer Aspire 5310 laptopban szeretnék merevlemezt cserélni, a jelenlegi 120 GB-os helyett egy 500 GB-osra (SATA2, 5400 Rpm, 8 MB). Melyik márkában érdemes gondolkodnom? Seagate, WD, Toshiba, Hitachi esetleg? Fontos lenna a Win 8.1 kompatibilitás is. Előre is köszi a segítséget
-
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni a hozzáértőktől, hogy egy core2 duo T5600 1,83 GHz procival rendelkező laptopra feltelepíthető-e a Windows 8.1 op. rendszer 32 bites változata, vagy a processzor nem tudja kezelni az op. rendszert. Előre is köszi a segítséget
-
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! A következőt szeretném kérdezni. Core2 duo T5600 1,83 Mhz procit keresek proci csere ügyében. Egy Socket M foglalatú M530 Celeron (479mPGA) proci helyére menne. 2 típusát találtam a neten ennek a procinak, SL)U3 és SL9SG, az utóbbi verzió valamivel olcsóbb. A két proci között mi a különbség? Előre is köszi a segítséget
-
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! Ezek a procik beleilleszthetők a Socket 479mPGA foglalatba? Core2 duo T5600/T5500, Core Duo T2500? A neten keresgéltem, de teljesen elbizonytalanodtam a sok foglalat között, és biztosra szeretnék menni.
-
Tappancs2001
senior tag
válasz
Thunderzolee #8733 üzenetére
Szia! Köszi szépen a minden részletre kiterjedő választ. A fórumban írtam pár napja, hogy egy Acer Aspire 5310 laptopon (Celeron M530 1,73 GHz proci, 120 GB HDD, 1gb ddr2 667 Mhz samsung ram, GMA950 integrált vga) szeretnék procit cserélni és memóriát bővíteni, hogy rá tudjak telepíteni egy Win7 32 bit op. rendszert a jelenlegi helyett, és a kiválasztottam egy core 2 duo T5600 procit helyette. Megnéztem és ugyanahhoz a proci generációhoz (merom) tartozik, mint a cserélendő proci. Csak az alaplapi chipsetben nem vagyok biztos, mert az ismerőseimé a gép. Egyébként ezen a procin kívül még milyet érdemes választani? Bocs a hosszért és előre is köszi a segítséget
-
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! A cpu z progi mennyire megbízható a chipsetek típusának megmutatásánál? Meg tudja különböztetni egymástól az intel 945 gm és 943 gml chipseteket? Laptop proci cseréje miatt érdekelne. Erre a célja melyik program a legalkalmasabb? Előre is köszi a segítséget.
-
Tappancs2001
senior tag
Sziaszok! Az lenne a kérdésem, hogy az intel 943 GML chipset tudja kezelni a 2 magos T2450 procit? A googleban rákeresve az intel honlapján azt írják, hogy nem kompatibilis vele, bár azonos a processzorfoglalat. Ha valaki már cserélt ilyen chipsettel rendelkező gépen procit, annak a segítségét előre is köszönöm.
-
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! Ismerőseim Acer Aspire 5310 laptopján (paraméterei Celerom M530 proci 1,73 Ghz, 1 gb ddr2 ram 120 gb hdd) szeretném a rajta lévő 6 éves, kicsit lehasznált win xp pro op. rendszert lecserélni egy win 7 home premium 32 bit op. rendszerre. Szerintetek el fog rajta futni, vagy ha nem milyen processzorra érdemes lecserélni a jelenlegit? Anyagiak miatt új laptop nem jöhet szóba. Előre is köszi a segítséget
-
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy van-e lehetőség egy Acer Aspire 5310 laptop Celeron M530 1,73 Ghz processzorát erősebbre cserélni, és ha igen, milyen processzorok jöhetnek szóba? Előre is köszi a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- Nintendo Switch 2
- Azonnali fotós kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Monitor hiba topik
- További aktív témák...
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest