Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
L-e-f-i-e #7584 üzenetére
Szia!
A legjobb forrás a Lenovo notik esetében mindig a gyártó oldala.
-
ravail
senior tag
válasz
L-e-f-i-e #7584 üzenetére
Elnézést kérek, hogy segíteni akartam!
Tudod, arra gondoltam, ha (jól) látod, hogy hogyan kell levenni a hátulját, akkor talán a HDD-t rögzítő négy csavart ki tudod csavari. Utána a HDD könnyen a kezedben marad. A HDD keretből meg talán segítséd és magyarázat nélkül is sikerül kivenni a HDD-t. Az is valószínű, hogy mindezt fordított sorrendben elvégezve be is tudod szerelni az új SSHD-t.
Ha pedig az lett volna a kérdésed, hogy hogyan lehet a működő operációs rendszeredet a régi HDD-ről az új SSHD-ra működőképesen áthelyezni, akkor ezek után ezt nem én fogom elmagyarázni neked.
Még egyszer, elnézést kérek, hogy próbáltam segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 Dock Gen 2 40AN dokkoló
- Dell D3100 USB 3.0 Ultra HD Triple Video Dokkoló Állomás
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest