- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arkennys
addikt
válasz
Thunderzolee #6309 üzenetére
Köszi a témával foglalkozást
Nem is játékra kell igazán, pl amikkel játszok, azok régi, de nekem tetsző játékok (pl fable - lost chapters, heroes 4, divine divinity és hasonlók), ezeket most is viszi gond nélkül, maximumon is. Az nekem elég is belegondolva e téren
Csak a proci miatt sokszor érzem, hogy egyszerre több dolgot csinálni vele nem ajánlatos dolog, azért szeretnék bele valami lehetőség szerint jobbat, de anélkül, hogy nem megfelelő hűtés miatt beégesse az egészet
Szerintem végül csak azt cserélem és megelégszek vele, játszani ottlesz az asztali, itthonra meg a lapos, csak akkor kicsit jobb használhatósággal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch 2
- Lexus, Toyota topik
- Silent Hill f teszt
- Elden Ring
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON SZÁMLA, GARANCIA
- Laptop hűtő bazár! - AKCIÓ!! MINDEN 1000FT
- HP G5 USB-C dokkoló 120W töltővel / vagy töltő nélkül, üzletből ( használt, újszerű 6 hó gari )
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- ÚJ notebook kitámasztó fából
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- iKing.Hu - Xiaomi 14T Blue Gyors, stílusos és megbízható 12/256 GB Használt, karcmentes,Gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest