- Mobil flották
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Második bétánál jár a One UI 8
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
válasz
Thunderzolee #5518 üzenetére
A vicc az egészben az, hogy odaadtam faternak a gépet, használja, próbálagassa, kérdezem pár nap múlva, hogy na milyen a gép? Gyorsabb? A válasz: háát talán igen, sőt biztosan, na mondom megnézem magamnak, a gép gyorsabb nem képzelődtem korábban sem, user error van, fater a lassú
Nézem ahogy netezik, megnézi az oldalakat alaposan, mire a touch paddal rámegy egy linkre addigra egy 486-os is betöltené a flash oldat így azt kell mondjam, hogy a gép túlmutat fater sebességén jelentősen, na de majd belejön, kb 10 éve nem számítógépezett szóva van egy kis kihagyása
Na igen, nem mutatja meg igazán hasonló teljesítményű gépek vagy alkatrészek esetén, hogy melyik a jobb, elég lenne ha csak egész számokat írna ki. Ennek is néztem a biosát de igazából olyan notisan üres
Mindenesetre ahhoz képest, hogy az a gép 2006-2007-es egész szépen megy rajta a win 7 home premium és minden más is
Új hozzászólás Aktív témák
- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Anime filmek és sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Formula-1 humoros
- Viccrovat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest