- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikkokawa
tag
Ja ez akkoriban csúcs laptopként vette bátyám... ment 2 év 1 hónapot és utána behalt a VGA-ja...a szervíz meg 120at kért volna
És akkor nagyon nehéz volt bele jó VGA-t találni...
Bratyóm elutazott, laptop maradt én meg most elkezdtem vele foglalkozni azt raktam bele egy kompatibilis erősebb kártyát és működik...
Eddig 20 k-ból van 1 laptopom8k- ért látok 2x1 gigás ramokat, csak eddig nem tudtam h költsek e rá..
Az alaplap csak 2 gigát tud kezelni azthiszem ha csak nincs vlmi bios frissítés de az ilyenekhez én nem értek..
De ha azt mondod, hogy ennél a dual channel úgysem ér semmit, akkor nem elég nekem vennem 1 GRAM-ot azt lenne 1,5-em és kész?
Mert azért vennék 2x1et, hogy működjön dualba..de ha sokat nem ér...?Stratova: Jó, de fölösleges a 800mhzes kingmax ram ha úgyis 533-ként kezeli nem?Gyorsabb nem lesz ahogy írták..
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- League of Legends
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Háztartási gépek
- Posta, csomagküldés
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- GTA V
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged