- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- eSIM, a kártyamentes szabadság
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
powered #3761 üzenetére
Igen, játékok betöltése valóban valószínűtlenül hosszú ideig is el tud tartani, ezt már sok notinál tapasztaltam, akármilyen proci, akármennyi ram, és akármilyen erős VGA volt benne.
Mondanám, h bizonyára a HDD-d a gyenge láncszem (azt gondoltam 5400RPM-es), de ezekbe e notikba kettő 500BG-os 7200-est építenek, amit gondolom RAID0-ba is kötnek, így kizárt, h az lassítaná a rendszert.
Ha van sok pénzed, lecserélheted a procit, de inkább szokj hozzá, h amíg tölt, addig vársz. Én is így teszek ha a notin gamelek.Tedd fel a Company of Heroest, vagy a Medal of Honor Airbornt, azok még csak a lassan betöltődő játékok..
Alt+Tab nálam nem lassú.
Ez érdekes, de hozzáfűzni nem tudok semmi okosat.
Talán valaki más, esetleg a Win 7 topicot kérdezd meg:
http://itcafe.hu/tema/windows_7/friss.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- Notebook bontás (Asus, Acer, HP, Dell, Lenovo)
- CSL50/CSL52 LA-E801P Rev: 1.0 laptop motherboard
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- EXP GDC Beast V8.5c eGPU dokkoló
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged