- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Második bétánál jár a One UI 8
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Magyarított Android alkalmazások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Predator2 #14883 üzenetére
Ha korszerű gépet szeretne venni az ember, akkor nem sok választás van azzal kapcsolatban, hogy megvehető-e egy ilyen "U"-jelű integrált CPU-val szerelt gép, hiszen jó ideje már csak ilyen laptopokat adnak ki a gyártók.
Az utolsó, cserélhető processzoros széria a 4. generáció első fele volt, mára pedig elhagytuk a 10. gent. -
-
válasz
Predator2 #14883 üzenetére
Szia. Az még talán fontos lehet, hogy mire lenne használva. Ezek ugye U szériás cpu-k, ezért nagy teljesítményt ne várj. De imvel valószínűleg vékony a noti is, így terhelésnél 80°C körül is mozoghat ez még jó is.
Én egy Intel Core i5-10210U CPU @ 1.60GHz cpuval szerelt notival dolgozom, egésznap megy, 10-15 chrome ablak, meg irodai jellegű tevékenységek, Átlagban 48-55°C közt mozgok, ha pl online konferenciám van, akkor azért 65-70-80°C-ra is felkúszik. (Én cseréltem azonnal a gyári pasztát)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest