- iPhone topik
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Google Pixel topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegti
aktív tag
köszi
ezek közűl melyiket érdemes,melyiket éri meg?
PQI 2GB/800MHz DDR-II notebook PC2-6400 memória - 15.750,- Ft (12.600,- Ft+áfa)
Foglalat : Notebook DDR-II
Méret : 2GB
Frekvencia : 800MHz/PC2-6400
Garancia: 99 év
Szerviz: vásárlás helyénKINGSTON 2GB/800MHz DDR-II notebook PC2-6400 - 12.680,- Ft (10.144,- Ft+áfa)
Időzítés : CL6
Szerviz: vásárlás helyénKINGMAX 2GB/800MHz DDR-II notebook PC2-6400 -12.100,- Ft. (9.680,- Ft+áfa)
Szerviz: vásárlás helyén -
BPFeri
senior tag
A HP oldalán ez áll a "Display" résznél...számomra azt jelenti hogy cserélhető. Vagy .. tévedek ?
-
stratova
veterán
-
Lajkó
őstag
Üdv!
Szeretném fejleszteni a Fusi Pi 3560-asomat, amiben egy Fujitsu EF7A lap van, és T4300-as proci8socket 479). Ez 35W-ot vesz fel, és e felé nem szeretnék menni. Tudtok nekem ehhez a laphoz kompatibilis procikat ajánlani? Ha lehet kérném mindet 2GHz. és a felett.
A gépet gyárilag T660-assal is szerelik, ha ez mond valamit... -
-
-
Tom19
tag
Sziasztok!
Egyik haverom hozott egy laptopot. Egyik pillanatról a másikra kikapcsolt és azóta nem kapcsol be.
Amit csinál:
felpörög a ventillátor, vinyó, optikai meghajtó. Majd halk kattanás, képernyő villan egyet(csak a háttérvilágítás), és lekapcsol a ventillátor. minden más marad.Namost a processzor hűtője tele volt porral, és processzor nélkül nem kapcsol le a ventillátor, és nem villan a képernyő.
Mivel nincs másik procim így megkérdezem hogy ez alaplap hiba(nem jó a processzor táp áramköre), vagy pedig a processzor sült meg.
A processzort kipróbálhatom sima asztali alaplapban? 1,6Ghz-es pentium proci, 478-as tokozású.
Köszönöm!
-
rrobi
senior tag
-
kem
addikt
Most ment fél órát az új inverterrel, legalább kiderült,h az működik rendesen. Az előzővel maximum pár másodpercet ment. Kihúztam, átmentem vele egy másik szobába, itt meg már nem akar menni. Kábelt 3000Ft-ért tudnék rendelni ebayről, de nem vagyok benne biztos, hogy megoldaná a problémát. A "rossz" inverternek néha rámértem a secunder oldalára, és nem jött ki rajta áram. Ezek szerint az inverter előtt van a baj.
-
kem
addikt
Na most újabb hibát produkál. Akksi már nem volt benne napok óta, ma se tettem be. Üzemelt a gép kb 1 órát, aztán elsötétült a kép. ODD kiyílik, tehát megy, de semmire nem reagál. A táp forró, szóval zabál is... a zorró ikon világít a kijelző alatt. Ha kikapcsolom nem kapcsol vissza, csak ha áramtalanítom egy időre. Most kipróbálom,h nem áramtalanítom. Hátha a hűtéssel van gond, azt tudom orvosolni.
-
-
Balli
őstag
Koszi,
Most neztem hogy ezek milyen jo arban vannak mar, igy mar nem is kerdeses a tema
Fontos kerdes:
Memory Type-hoz ez van irva: SO-DIMM - 533Mhz (DDR2). De ettol fuggetlenul azert belerakhatok egy 677Mhz-et az 533 helyett vagy nem ajanlatos??
Ritka az 533Mhz, mert ha mindegy es nincs hatasa akkor megvennem ezt: [link] ha belemegy a gepbe -
-
CsodaPOK
senior tag
Köszi szépen a választ és a linket, megkérdezem tőlük, hogy mennyibe van egy ilyen.
Ha valami probléma akadna, akkor még írok.A már említett szervízkönyveket pedig ezen a linken keresztül letölthetők: http://forum.terminal.hu/viewtopic.php?t=37102
Acer Aspire 5670
Acer Extensa 5220, 5620, 5620Z
Acer Aspire 3020, 5020
Acer Aspire 5220, 5520
Acer Aspire One
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CSL50/CSL52 LA-E801P Rev: 1.0 laptop motherboard
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- EXP GDC Beast V8.5c eGPU dokkoló
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged