- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Magisk
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbee2244
senior tag
válasz
Zsolti1987 #4754 üzenetére
Köszönöm..akkor 320-nál nagyobb hdd az esélytelen?
-
norbee2244
senior tag
Üdvözletem!
Lenovo 3000 n500-ba maximum mekkora hdd-t tehetek?Illetve ugyan ez a kérdés cpu terén is.
-
norbee2244
senior tag
Sziasztok!
Lenovo n500 -as noti birtokában vagyok..Ebbe maximum mekkora hdd-t tudok betenni? 320 esetleg 500 bele megy?Mi lenne a jobb választás sebesség terén?Naggyából tizenpárezrem lenne a dologra akár innen apróról is!
-
norbee2244
senior tag
válasz
themebuilder #3680 üzenetére
Székesfehérvár körül található ilyen?Mennyivel lenne jobb a teljesítménye ha egy x2-est bele raknék?Asztali viszonyítási alapom van esetleg egy régebbi 478as 2,4-es ht-s proci szintjét elérné?A garancia akkor meg is maradna? Egész jól hangzik..már laptopot akartam cserélni ez miatt
-
norbee2244
senior tag
Üdv
Adott egy msi x410 -es ami az amd congo platformjára épít..eddig azt hittem nem lehet benne cserélni cput-t,de mégis ahogy látom lehet.
Ha tényleg lehet akkor ha beviszem ezt egy szervízbe(de hova?) megcsinálják nekem úgy hogy garanciális maradjon?Milyen árra számítsak és mennyi ideig kell nélkülöznöm a laptopom és egyáltalán hova vigyem?Üdv Norbi
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest