Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajkó
őstag
Köszi a listákat!

Átnyálaztam őket, és levontam a konzekvenciát (ha tévedek kérlek javíts ki).
Jobban megéri 3M L2 cash-es P8700-at venni 27ezerért, mint 6M cash-es T9400at 35-ért! Mivel megközelítőleg mindkettőnél ugyan azt a teljesítményt kapod.
Az az érzésem, hogy ez így sántít egy kicsit, csak nem tudom, hogy hol a bibi! :S -
Lajkó
őstag
válasz
bakesz001
üzenetére
Igen, csak rá van égve! Ha semmiképp nem megy a leszedés (én a proci két ellentétes sarkát megfogva szoktam elforgatni akáér izomból is), akkor megpróbálhatsz óvatosan egy vékony szikével a hűtő, és a proci közé piszálni. Nem hiszem, hogy komoly kárt tudnál tenni bármelyikben is, de persze figyelj arra, hogy inkább a hűtő felé legyen a penge éle. Plussz annyi, hogy a lábakra is figyelj! Mert ha "csak" el is hajlik, necces hogy vissza tudod-e hajlítani anélkül. hogy letörjön...
-
Lajkó
őstag
válasz
richpublic
üzenetére
Nem olvastál! Úgyhogy olvasd el a 3462 hsz.-től a topik tartalmát, és megvilágosodsz!

-
Lajkó
őstag
Először is köszi, hogy fáradtál vele!

Igen, jól sejted, hogy PM45 chipset van benne! Abban is igazat adok, hogy miket támogat, csak van valami amit nem értek. Everest miért írja, hogy Socket 479? A 478 ba illeszkedő procik elméletben nem jók a 479-es foglalatba, mivel két lábuk fel lett cserélve, és az elekrtonikájuk sem azonos.
Namármost, a T4300, és a T6600 is Socket 478-as, mégis beleteszik gyárilag a 479-es foglalattal szerelt Fusi-ba?
Akkor most mi is van pontosan? -
Lajkó
őstag
Üdv!
Szeretném fejleszteni a Fusi Pi 3560-asomat, amiben egy Fujitsu EF7A lap van, és T4300-as proci8socket 479). Ez 35W-ot vesz fel, és e felé nem szeretnék menni. Tudtok nekem ehhez a laphoz kompatibilis procikat ajánlani? Ha lehet kérném mindet 2GHz. és a felett.
A gépet gyárilag T660-assal is szerelik, ha ez mond valamit...
Új hozzászólás Aktív témák
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Spórolós topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kuponkunyeráló
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Formula-1
- Formula-1 humoros
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3db apró szépséghibás DELL WD19S dokkolók (csak kábel résznél)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Az a 10W meg szvsz nem vág földhöz!

Pyttawrx