- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajkó
őstag
Köszi a listákat!
Átnyálaztam őket, és levontam a konzekvenciát (ha tévedek kérlek javíts ki).
Jobban megéri 3M L2 cash-es P8700-at venni 27ezerért, mint 6M cash-es T9400at 35-ért! Mivel megközelítőleg mindkettőnél ugyan azt a teljesítményt kapod.
Az az érzésem, hogy ez így sántít egy kicsit, csak nem tudom, hogy hol a bibi! :S -
Lajkó
őstag
válasz
bakesz001 #3486 üzenetére
Igen, csak rá van égve! Ha semmiképp nem megy a leszedés (én a proci két ellentétes sarkát megfogva szoktam elforgatni akáér izomból is), akkor megpróbálhatsz óvatosan egy vékony szikével a hűtő, és a proci közé piszálni. Nem hiszem, hogy komoly kárt tudnál tenni bármelyikben is, de persze figyelj arra, hogy inkább a hűtő felé legyen a penge éle. Plussz annyi, hogy a lábakra is figyelj! Mert ha "csak" el is hajlik, necces hogy vissza tudod-e hajlítani anélkül. hogy letörjön...
-
Lajkó
őstag
válasz
richpublic #3480 üzenetére
Nem olvastál! Úgyhogy olvasd el a 3462 hsz.-től a topik tartalmát, és megvilágosodsz!
-
Lajkó
őstag
Először is köszi, hogy fáradtál vele!
Igen, jól sejted, hogy PM45 chipset van benne! Abban is igazat adok, hogy miket támogat, csak van valami amit nem értek. Everest miért írja, hogy Socket 479? A 478 ba illeszkedő procik elméletben nem jók a 479-es foglalatba, mivel két lábuk fel lett cserélve, és az elekrtonikájuk sem azonos.
Namármost, a T4300, és a T6600 is Socket 478-as, mégis beleteszik gyárilag a 479-es foglalattal szerelt Fusi-ba?
Akkor most mi is van pontosan? -
Lajkó
őstag
Üdv!
Szeretném fejleszteni a Fusi Pi 3560-asomat, amiben egy Fujitsu EF7A lap van, és T4300-as proci8socket 479). Ez 35W-ot vesz fel, és e felé nem szeretnék menni. Tudtok nekem ehhez a laphoz kompatibilis procikat ajánlani? Ha lehet kérném mindet 2GHz. és a felett.
A gépet gyárilag T660-assal is szerelik, ha ez mond valamit...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Nintendo Switch 2
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen notebookot vegyek?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged