- Motorola Edge 40 - jó bőr
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Akciófigyelő: Féláron nyit az Ulefone új mindenese
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
brown26
tag
Sziasztok!
Van egy acer extensa 4101 tipusú laptop a VGA cserlhető vagy integrált már mindenhol megnéztrem de nem találtam kielégítő válasz ha valaki találkozott estleg iylennel....
D köszönöm
-
brown26
tag
válasz
Thunderzolee #3988 üzenetére
Köszönöm
-
brown26
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy van egy Acer exstensa 4100 tipusú Laptopom, amiban csíkoz a videókártya, kiszeretném cserélni egy ATI Mobility Radeon 9700-ra kérdés hogy ez jó lessz-e bele próbáltam utánnanézni de nem találtam róla számomra egyértelmű infot.... -
brown26
tag
válasz
Csabroncka #3959 üzenetére
Köszönöm a válaszod
-
brown26
tag
Sziasztok!
Van egy Acer laptopom amihez 19V/3.95A töltő való a kérdésem az lenne hogy egy nagyobb ameperszámú töltővel használható-e? a volt megegyezik csak az amper pontosan 4,74A
-
brown26
tag
Sziasztok!
A problémám a következő: van egy Acer exstensa laptopom, csíkoz a kép szerintem videokártya probléma lehet, külső monitorra kötve is csíkoz, javítható-e ez a probléma vagy csak csere segíthet.. ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jövedelem
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Goddess of Victory:Nikke
- BestBuy topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Házi hangfal építés
- Zelda Játékok
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- DELL PR03X dokkoló tápegységgel
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők és töltőfej átalakítók
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Asus ROG Strix Scar 2 704GV Alkatrésznek!
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest