- Egy hét múlva érkezik a Honor Magic V5
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Ingyen beszerezhető pár SEGA klasszikus mielőtt lekerülnek a Play Áruházból
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Str8 sk8r
őstag
válasz
Paladin1492 #2249 üzenetére
...igen, megerősítem...nekem is hasonlóak a gondjaim...a procimelegedés nekem is volt, a végén már a vin betöltésekór leállt a gép, mert elmelegedett...szétszedtem, és megcsinéltam...leszedtem azt a gagyi gyári öntapadós hő(nem)vezető matricát, és megkentem pasztával vékonyan...
...a BIOS-t már én is kerestem...
...a hűtés tényleg elég pici...de mindezek ellenére elégedett vagyok az enyémmel...megy rajta minden játék...
...adik: egy 7200-es vinyó észrevehetően gyorsabb, de jobban is melegedik...
...
-
Str8 sk8r
őstag
...sziasztok...mindenkinek BUÉK...
...lenne egy komolyabb problémám...vettem a "Qwerty"-be egy laptopot...C2D E7250(2GHz) 1X2giga DDR2 667 memo 160-as vinyo GF8600GS VGA...megnéztem az Ewerwst 4.6-ossal a lapra azt írja:"Alaplap neve Intel Corporation SANTA ROSA CRB"...de az intel oldalán se találtam ilyet...igazából a gondom a következő: a Notebook Hardware Control 2.0 pre release-06-prof. ed. progival szeretném a venti szabájzását átállíttatni úgy, hogy már alacsonyabb hőértéken aktiválódjon...de ehez szükségem lenne egy bizonyos "ACPI" driver-re...ez áll egy "CS file"-ból, és egy "XML dokumentum"-ból...a progi mappájába van tőbb is, csak más gépekhez...
...jah...nem ártana BIOS-t is frissítenem, mert szeretném a procit is újabbra cserélni, és memót is mégegy 2 gigás modult, hogy szaladjanak DUAL-ban...
...örülnék ha valaki tudna segíteni...kösz...Jim...
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- Egy hét múlva érkezik a Honor Magic V5
- Dune: Awakening
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megszellőztette az új EPYC generációt az AMD
- Arena Breakout: Infinite
- Milyen TV-t vegyek?
- Goddess of Victory:Nikke
- Autós topik
- További aktív témák...
- StarTech USB C Dock - 4K 60Hz Quad Monitor - DK31C4DPPDUE
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- Baseus laptop állvány 11-17" állítható ezüst (LUJS000012)
- Notebook bontás (Asus, Acer, HP, Dell, Lenovo)
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest