Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Yettel topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dino69
aktív tag
válasz
WhiteSkyline #3007 üzenetére
Eddig jutottam: [link]
-
Dino69
aktív tag
Sziasztok lenne 1 Hp dv 6920 -as laptopom ,amibe a következő proci van benne:[link]
Annyi a problémám, hogy nem tudja a Virtualization Technology-tpedig nekem jó lenne, a win 7 alá az xp-t bevirtualizálni
Laptopot nincs kedvem eladni mert még 1 éves sincs, meg teljesen jó. Olvastam hogy meg lehet csinálni a CPU cserét. Esetleg melyiket lenne érdemes belerakni, amivel a problémám megoldódna???
A Válaszokat előre is köszönöm!!
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- ELADÓ Lenovo ThinkPad Ultra Dock - 135W EU (40AJ0135EU)
- Dell 19.5V 9.23A 7.4x5.0mm 180W gyári adapter (HA180PM180)
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest