Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Yettel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pacifier
csendes tag
Sziasztok!
Lenne itt egy érdekes problémám. Van egy Fujitsu Siemens Amilo Li2727 laptopom melyben egy T1400-as proci van/volt. Amikor megpróbáltam kicserélni egy T7700-al egy felettébb furcsa dololggal szembesültem. A gép bekapcsolódott, bebootolt rendesen de amikor megnyitottam a böngészőt a kép elment kiírta, hogy "no signal". eközben a gép még ment, hűtő pörögött. Bekapcsoltam még egyszer ekkor már minden ment rendesen kb. 1-2 órán keresztül majd egy videónál megint elment a kép. A chipsete: Intel GL960 ( processzor keresésnél figyelembe vettem a chipsetet de alapból egy olyan cpu-val jött gyárilag amit hivatalosan nem is támogat és többen is írták hogy támogatja a 800-as FSB-t és sikeresen megy a T7700-al). Ja igen, most a T1400-as proci van benne és semmi baja sincs. Szóval várom a tanácsokat ötleteket amiket előre is köszönöm. További szép estét!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- Endgame Gear gamer egerek /OP1 8K, XM2we, XM1R, XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P17 Gen1 - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pyttawrx