- Honor 200 Pro - mobilportré
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ðávid
aktív tag
válasz
Dell XPS #9708 üzenetére
Szegényt gyötörtem rendesen.
Volt, hogy félnapokat (vagy akár többet is
) ment egyfolytában ftp vagy torrent letöltés miatt. Mondjuk nem tudta felülmúlni a hajdani Fujitsu Siemens Amilo M1437G-met, ami üzemelt egyfolytában egy hetet is (ilyen többször is volt).
Az egyik tipikus jelensége az volt, amikor akkumulátorról üzemelt és bekapcsolás után néhány percig a processzor 100%-on ment. Így hirtelenjében nem emlékszem, hogy néztem-e a lemez kihasználtságot. A memória használat némileg volt csak magasabb az átlagosnál.
Egy újabb macerás dolog a Wi-Fi. Kissé nehézkesnek találtam a csatlakozását akár akkumulátorról, akár hálózatról üzemelt. Ez leginkább az egyetemen jött elő. Otthoni Wi-Fi routernél ezt nem nagyon tapasztaltam ki, ott azonnal csatlakozott. Amúgy ott minden gépem, még a laptopok is Ethernettel kapcsolódnak (jobban szeretem és megbízhatóbb is).
Ami még nagyon meg tudta fektetni, az a Firefox. Ha meg Flash is volt az oldal(ak)on, akkor aztán megint maximumon ment a processzor. Ilyen oldal például az Időkép. Néhány weblap megnyitása után már többszáz MB-ot evett a böngésző. Ilyenkor be kellett zárnom a Firefox-ot és újraindítanom.
Már máskor is gondolkodtam a bővítésén. Egyszer kicsit utánajártam, hogy Bluetooth-t lehetne-e beletenni, mivel a LED megvan neki. Végül találtam is egy oldalt, ahol bemutatták, hogy némi házi barkácsolással megoldható. Ezen felbuzdulva én is szétszedtem a gépet és még a Bluetooth bekötő kábelét is megtaláltam, de végül nem lett semmi a Bluetooth-ból, viszont kicsit kitakarítottam és ha jól emlékszem újra is pasztáztam. Bár akkor még csak valami névtelen hővezető pasztám rendelkeztem. Azóta beszereztem MX-2-t. Lehet újra szétszedem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LED világítás a lakásban
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők
- Dell 19.5V 9.23A 7.4x5.0mm 180W gyári adapter (HA180PM180)
- Lenovo Thinkpad Universal és Hybrid USB-C dokkoló, töltővel + USB-C kábellel!
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest