- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
djadji
senior tag
válasz
janos80 #8836 üzenetére
Nem. El sem indul újabban. Az a fura, hgy ha letöltöm a FanSpeedprogramot, ott NEM IS MUTAT ventilátor. Mintha nem is lenne benne. Hőfokot mér, de EGYTLEN VENTILÁTORRÓL sem találok adatot benne.
Mi a jó ég lehet ez? (Azért is félelmetes a másik laposomon is ez volt a helyzet egy fél éve. OTtt kiköttem a szabályzó vezetéket sé akkor maxon ment a venti, de itt hiába, ha kikötöm akkro sem megy.
CSak ha USBre kötöm a tápot.
Azért jó volna tudni mi a fene történt vele.
Arra is gondoltam hoyg letöltöm a BIOSát, és újarírom vagy újabbat ha van, vagy ugyanazt, hátha abben sérült meg valahogy a feszültég szabályozás, de azt meg nem találok. Semmilyen bios nem találo hozzá.
Samsung R540. VAn valakinek ilyen lapos ami jó működik. Kéne a BIOS belőle..VAlakinek valami más javító ötlet??
UI: olvastam valahol, ahol ez volt a baj, hoyg tegye rá az XP-t, mer a 7tel ilyen venti bajok vannak.
De sztem ez hülyeség. Akkro se fogorg, ha nem még nem töltött be a WIN.VAlakinek ötlete?
. -
djadji
senior tag
Hello!
VAn egy Samsung r540 laposom. Az elmúlt időben a ventije egyre halkabb lett, majd szinte teljesen megállt. Most amikor bekapcsolom nagyon lassan elindul, de alig van benne erő. Szinte alig-alig forog, ha hozzáérek meg is áll és nem is indul el. Vettem hozzá ventit, de nem az a baja (sejtettem előre, de hátha...), az új venti sem forog a csatlakozón, csak elindul nagy lagyamatagon.
Nyílván a kimenettel lesz a gond, rosszul vezérli valamiért a laptop a venti fordulat számát.
A kérdésem az lenne, hogy mit lehetne vele tenni? Csak alaplap csere a megoldás, esetleg egy BIOS frissítés is segíthet (ez eddig nem is jutott eszmbe..)Valakinek valami ötelete?
(most a venti tápját rákötöttem egy USB csatlakzó tápjára, szóval full sebességgel megy. Hűt, de nagyon idegesítő az "örjöngve"pörgő ventikátor... )
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SSD kibeszélő
- alza vélemények - tapasztalatok
- Nyaralás topik
- Túraautó topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gigabyte alaplap topik
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők és töltőfej átalakítók
- Asus ROG Strix Scar 2 704GV Alkatrésznek!
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- Dell D3100 USB 3.0 Ultra HD Triple Video Dokkoló Állomás
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Gombászkönyvek egyben
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest