- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beethoven
tag
válasz
Thunderzolee #8181 üzenetére
A drivere fent van igen a Boison féle drivercsomag és nem találja az eszközt azaz a kamerát.
Hogy be van e kapcsolva vagy sem azt nem tudom. Fn bill.kominációja nincs sajna.
Külső kapcsoló sincs. A bios-ban nem néztem még. Az eszközkezelőbe nem találtam webkameráról szóló kiírást és nem is jelez hiányzó drivert. Win Xp Pro SP3 a rendszer és mivel a sempron proci csak 32bites ezért a rendszer is az.
Szétszedni nem szeretném, inkább veszek egy külső felcsiptethető kamerát. 1-2e ft-os beruházás. Csak gondoltam ha van benne akkor minek vegyek külsőt.Ui.:A Maxthon off-ról meg annyit hogy teljesen mindegy milyen böngészőt is használnék valakinek szúrná a szemét és leoffolná. Másrészt próbáltam már sok félét: explorer köztudottan lassú, a firefox nem lenne rossz de amikor én próbálkoztam annó sok gond volt vele(belassulás, csatlakozási hibák, vírusokat/kémprogikat simán átengedte, a karakterkódolása/szövegmegjelenítése is egy katasztrófa volt, stb), a google chrome nekem speciel nem jön be(a kezelhetősége hagy némi kívánnivalót magaután, állítólag gyors de én ezt nem tapasztalom inkább az elfogadható kategóriába sorolható), az opera telefonra a legjobb de pc/laptop-ra annó mikor próbálkoztam vele a flash playerrel voltak gondjai(nem tudtam flash videókat nézni, pl youtube. azzal jött hogy nem tudja megjeleníteni mert hiányzik flash player driver hozzá, meg is jeleníti a legfrissebb drivert a géphez de mikor letölti installálás után error-ja volt folyton). Aztán a maxthon-t is kipróbáltam és ámuldoztam hogy milyen hypergyors, kezelhetősége kiváló, minden kéznél van és egy klikkre elérhető, testreszabható, minden drivert/beépülő modult letölt automatikusan gond nélkül, errorok nélkül, ugyszolván tökéletes. Nekem legalábbis az. De mint tudjuk: kinek a pap, kinek a papné...
Ennyi
Beethoven
Új hozzászólás Aktív témák
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Jövedelem
- Autós töltők 2025: tényleg megvan a 200 W?
- Mini-ITX
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3348, 93% Akkumulátor
- Akció! HP Elitedesk 800 G1 USDT számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD 4600 WIN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő