Hirdetés
- iPhone topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
a T5250-csere óta ordít a venti
Akkor szerintem tedd vissza a cerkát, mert lehet hogy egy szintetikus tesztben több pontot kap a kétmagos, de a mindennapos használat során tapasztalt válaszidő meg a stopperral tömörítés azért nem ugyanaz a sportág. Tudom, hogy jót akarsz neki, de nem lesz hálás a haverod amikor pár hónapon belül letérdel a gépe. Ha ordít a venti alapból, akkor elég ha egyszer úgy veszi az ölébe vagy teszi le, hogy befogja a légcsatorna bemenetét és mire észreveszi a HDD már túl is melegedett, szóval még ha az alaplap nem is térdel le (de le fog), akkor a HDD fog elpusztúlni, mert gondolom az sem mai csirke már egyébként se... nem fogja csípni az 55-60 fokokat. Nyár van, azt is nézd, hogy a beszívott levegő magas hőmérséklete eleve csökkenti a léghűtés hatásfokát, a magas fordulaton forgó venti teleszívja dzsuvával a borda lamelláit, szóval a szállított levegő mennyisége is folyamatosan csökken.
...És akkor mindezt miért is? Hogy pár másodperccel gyorsabban betömörítsen egy több gigás valamit? Mert máson alig-alig fogja látni a különbséget, sőt... én lassabbnak érzem XP-vel ezt az 1,5-ös kétmagost a régi 1,8-as egymagosoknál a netezős, Office-ozós válaszidőt nézve. Szerintem szinte semmi értelme erre kicserélni.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete Zalman500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3663, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pyttawrx