- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Netfone
- iPhone topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen GPS-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- LTE frekvenciák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem tudom mennyit érhet, talán 30ezret.
Itt van neki topicja, megkérdezheted:
http://itcafe.hu/tema/notebook_bearazas_3/friss.html
Érdekes a topic utolsó hsz-a, valaki pont egy hasonló gépet akar beáraztatni.HD Sentinel tesztkép?
Hány tányéros a merevlemez?
A videokártyáról valami típusszám is illene, a 128mega ram az semmit se jelent, ráadásul ha jól sejtem, a központi ramból csípi le a rendszer.
Tartozékok? Egér, táska, CD-k?Szerintem Ati X200-as a chipset, és az ehhez tartozó Radeon IGP dolgozik benne.
CPU-Z-vel is kiolvashatod az adatokat.Esetleg még egy pontosabb típusszámot is megadhatnál, a gép alján biztosan rajt van kis matricán, mert L100-asból többféle is volt, nehéz rákeresni, melyik is ez tulajdonképpen.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- Notebook bontás (Asus, Acer, HP, Dell, Lenovo)
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest