Hirdetés
- Google Pixel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
hamyka
senior tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Remélem kicsit beleszólhatok én is

szóval :
Köszi a cikket, beleolvastam én is, egyedül ami nem tetszik :
Az az Oprendszer, nem használok Vistát, teljesen szét barmolták ezek a piacot, hisz még mindenki xp-t használ, nem értem miért kell az emberekre ezt erőltetni, a legtöbb program én úgy tudom Xp-re vannak írva, és nem biztos hogy egy Xp-s program elfut mondjuk egy Vistán vagy win7-en vagy win8-at, gyalázat amit ezek csinálnak!!
Másik dolog :
Oemes verziójú Oprendszert akarnak értékesíteni ( egyesek ) nem értem, és nem látom értelmét, ekkora marhaságot!!!
Ha bedöglik az Alaplap akkor aztán lehet venni újból Oprendszert mert ugye csak ahhoz az Alaplaphoz jó a vásárolt Oprendszer ami benne volt a gépben, és ha ki van cserélve akkor a másikhoz nem jó!!
Én nem tudtam hogy mi az hogy Oem, de már tudom és nem kérek belőle!!
Elnézést a vélemény nyilvánításért de gondoltam én is írok ide valami értelmeset,illetve hogy senki ne vegyen Oem verziójú oprendszert, nem éri meg
üdv nektek

Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Google Pixel topik
- Escape from Tarkov
- Kuponkunyeráló
- Melyik tápegységet vegyem?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Pyttawrx