- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
hamyka
senior tag
válasz
Thunderzolee #7114 üzenetére
Remélem kicsit beleszólhatok én is
szóval :
Köszi a cikket, beleolvastam én is, egyedül ami nem tetszik :
Az az Oprendszer, nem használok Vistát, teljesen szét barmolták ezek a piacot, hisz még mindenki xp-t használ, nem értem miért kell az emberekre ezt erőltetni, a legtöbb program én úgy tudom Xp-re vannak írva, és nem biztos hogy egy Xp-s program elfut mondjuk egy Vistán vagy win7-en vagy win8-at, gyalázat amit ezek csinálnak!!
Másik dolog :
Oemes verziójú Oprendszert akarnak értékesíteni ( egyesek ) nem értem, és nem látom értelmét, ekkora marhaságot!!!
Ha bedöglik az Alaplap akkor aztán lehet venni újból Oprendszert mert ugye csak ahhoz az Alaplaphoz jó a vásárolt Oprendszer ami benne volt a gépben, és ha ki van cserélve akkor a másikhoz nem jó!!
Én nem tudtam hogy mi az hogy Oem, de már tudom és nem kérek belőle!!
Elnézést a vélemény nyilvánításért de gondoltam én is írok ide valami értelmeset,illetve hogy senki ne vegyen Oem verziójú oprendszert, nem éri meg
üdv nektek
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi haladó szinten
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- E-roller topik
- One mobilszolgáltatások
- Hardcore café
- Azonnali fotós kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Xbox Ultimate előfizetések
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest