Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Gear S3 - második kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor 500-ak részletesen, minden színben
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Octopus21
aktív tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni. Eléggé meg vagyok ijedve:S
Van egy MSI EX623X notebookom. A jelenség az volt, hogy amikor nem akksival használtam, hanem hálózati kábellel, akkor néha egy kisebb mozdításnál kikapcsolt a gép. Próbáltam mozgatni, hogy melyik az a pozíció, amiben nem kapcsol ki, de egy idő után már semmi nem segített, sőt szinte be sem tudtam kapcsolni. Tegnap faterommal nekiálltunk megnézni és kiderült, hogy ahová csatlakozik a 220-as kábel ott elég durván mozog a kis középső pöcök "apa". Szétszedtük a gépet, levettem a processor hűtőt, hogy jobban lássunk és láttuk is, hogy az a kis tartó műanyag el van törve, és minden bedugással benyomódott az a kis pöcök és ott megszűnhetett az érintkezés. Megragasztottuk a műanyagot, meg egy kis cint is forrasztottunk a pöcök hátsó részére, és sajnos most egyáltalán nem kapcsol be a gép, szal nem találtuk el a dolgokat
Mit tudok most csinálni szerintetek? Helyre lehet ezt hozni még valahogy?
Másik problémám:
Már régóta rosszalkodik a Wifi a gépben. Szobámban van a router és többnyire ott használom a gépet is és gond nélkül csatlakozik és tudok netezni. Nade abban a pillanatban, ahogy elhagyom a géppel a szobámat, megszűnik a net, sőt a win7 azt írja, ha kapcsolódni akarok, hogy windows was unable to connect, vagy valami hasonlót. Van még két gép a lakásban és mindkettő távolabbi szobákból simán kapcsolódik.
Mi lehet a gond? MIndent kipróbáltam már: driver frissítés, win ujratelepítés, vadi zsír router, automata/ fix IP cím, jelszó/jelszó nélkül stb.Köszi előre is a segítséget.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Windows 10
- E-book olvasók
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Lexus, Toyota topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Milyen autót vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- További aktív témák...
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx