- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az L2 tár ezeknél a prociknál azért nem olyan nagy, mert nincs külön északi híd, hanem a memóriavezérlő integrálva van a processzorba, azaz a proci közvetlenül eléri a ramokat, nem csak az adatbuszon keresztül. Így, mivel a memóriához gyorsan hozzáfér, nincs szükség nagy átmeneti tárolóra (ez lenne az L2 tár).
Intel oldalon azért volt szükség hatalmas L2 tárakra a csúcsprociknál, mert ott a Core 2 architektúránál még külön volt a memóriavezérlő az északi hídban, és a proci csak az adatbuszon keresztül érte el a memóriát.
De a Core i családnál már Intelék is beleintegrálták a mem. vezérlőt a prociba.Azért kérdeztem mire használod, h miből gondolod, h lassú?
Lassan tölt be az oprendszer?
Használd az alvó módot.
Lassan nyílnak meg a programok?
Játékok szaggatnak?
Ez nem egy gamer gép, csak alapszintű játékra való.
Sajnos ez van.
Nekem második generációs Core i3-as van a notimban, ugyanolyan gyors, mint az asztali gépem, direkt nem vettem AMD A4-et, lehet grafikailag erősebb, de prociban jóval gyengébbek az AMD ezen megoldásai.Notit meg nem részletre kell venni, hanem összerakni rá a pénzt, és megvenni később egyben.
A másik megoldás egy asztali gép, ami jóval olcsóbb (csak nem lehet hurcolászni).
Vagy inkább használtat. Jelenleg egy felsőbb szériás Core 2 Duo is alázná a géped, amiben akár egy komolyabb MXM-es VGA is lehetne.Nem kérdezted még, h mennyi lenne a procicsere?
Kíváncsi leszek rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell D3100 USB 3.0 Ultra HD Triple Video Dokkoló Állomás
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON
- DELL PR03X dokkoló tápegységgel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest