Hirdetés
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iGO Primo
- Google Pixel topik
- Magisk
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
stratova
veterán
válasz
NEMO1968
üzenetére
Igen a sajátomban "csak úgy beletéve". Az Acer TM 2410-ben emlékeim szerint 49,5 °C-ról indult a móka itt 43 °C-ról.
Acerben ahogy láttam rezes AL a hűtés itt viszont csak réz.
Azért egy prime95 nem éppen egy mindennapi felhasználási terület, szerintem tekinthető ennél a procinál worst case esetnek. A gép egyébként asztalon volt tehát kapott levegőt (nem ölben/ágyon stb. az a halálom, ha már ölbe veszem ideális a tacskó gazdaságos szennyes tartó műanyag fedele, amíg nincs komolyabb ilyen célra használható eszközöm).
Inkább a többi jószágot féltettem kicsit a gépben. Egyébként 80 °C-nál döntöttem volna úgy, hogy lekapcsolom a tesztet, specifikáció szerint ennél többet is elviselne.Írtam, hogy a ramok 533 MHz-en mennek. Nagy valószínűséggel Acernél a korábbi próba során elnéztem valamit erre vonatkozóan, szóval azt újra meg fogom vizsgálni jövő hét hétvégén.
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3650
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Pyttawrx