Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Redmi Note 9S néven érkezett meg a Redmi Note 9 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android Autót minden mobilra!
- uleFone Power
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
Új hozzászólás Aktív témák
-
kojak007
csendes tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Szoktam használni az alvó módban használni, de boot után is gyakran belassul...gondolkodik, de akkor lehet tényleg a lassú HDD vagy softveres gond lesz...gondoltam rá h újra telepítem, de nem adtak hozzá win 7 install lemezt...előre telepített win 7 home prem volt rajta, előre partícionálva
ez a boot dolog akkor ötlött fel bennem, amikor most telepítettem egy haverom i3-as notiját, lényegesen gyengébb vasra ultimatet raktam és úgy felállt a gép mint a szél..ekkot jött a felismerés, h huhh az enyém új korában is sokat szöszmötölt a bootnál...
hol tudom megnézni h raidben van e vagy sem?
2 HDDs 640GB ás tele van ezért SSD-t nem szeretnék, mert még picikék nagyon és hozzá képest az áruk vastag...tuti hiányozna az a 3-400GB helymegpróbálom újra rakni a gépet egy próbát megér, a kezdetek óta még úgysem kapott ilyet...csak hogy tunám a licenszelt saját win 7 home premiumomat feltenni lemez nélkül??? tuti én vagyok a droid

Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Laptop kijelző FullHD IPS 15,6" eladó 6db
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- Használt / Bontott Laptop kijelzők
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pyttawrx