Hirdetés
- Jövő héten indul a Xiaomi kameraforradalma
- Csonkítás áldozata lett a nemzetközi Redmi Note 15 Pro+
- Nem rejtegetik tovább a Redmi Note 15 Pro és 15 Pro 5G globális verzióját sem
- Akciófigyelő: December 24-ig tart az Ulefone karácsonyi leárazása
- Bemutatta a Xiaomi a Redmi Note 15 és Note 15 5G globális változatát
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kojak007
csendes tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Szoktam használni az alvó módban használni, de boot után is gyakran belassul...gondolkodik, de akkor lehet tényleg a lassú HDD vagy softveres gond lesz...gondoltam rá h újra telepítem, de nem adtak hozzá win 7 install lemezt...előre telepített win 7 home prem volt rajta, előre partícionálva
ez a boot dolog akkor ötlött fel bennem, amikor most telepítettem egy haverom i3-as notiját, lényegesen gyengébb vasra ultimatet raktam és úgy felállt a gép mint a szél..ekkot jött a felismerés, h huhh az enyém új korában is sokat szöszmötölt a bootnál...
hol tudom megnézni h raidben van e vagy sem?
2 HDDs 640GB ás tele van ezért SSD-t nem szeretnék, mert még picikék nagyon és hozzá képest az áruk vastag...tuti hiányozna az a 3-400GB helymegpróbálom újra rakni a gépet egy próbát megér, a kezdetek óta még úgysem kapott ilyet...csak hogy tunám a licenszelt saját win 7 home premiumomat feltenni lemez nélkül??? tuti én vagyok a droid

Új hozzászólás Aktív témák
- TÖBB DARAB ELÉRHETŐ!!! HP USB-C Dock G2 univerzális üzleti dokkoló
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- 61 db Dell Docking Station PR02X - Töltővel
- 5db HP Thunderbolt Dock 120 W G2 dokkoló - töltő nélkül
- Világító magyar billentyűzetek - 24 hó garanciával.
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi, MS4047
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 8GB 256GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Pyttawrx