- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
- Mobil flották
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
syl5
őstag
Sziasztok!
Kéne egy kis seggítség.
Szétszedtem a gépem vga csere miatt.
A vga csere meghiúsult, volt egy pont ahonnan nem lehetett tovább szétszedni a gépet. De nem ez a lényeg.
Szal összeraktam, bekapcsolom és nincs kép... Hdd működik, hallásból a szokásos tesztek lemennek, de amikor meg kéne jelennie a képnek nem történik semmi.
Mindenre vigyáztam, a kijelző kábeleire különös tekintettel.
Mindent visszaraktam a helyére, bár nem sok minden volt, amit kellett. Visszaraktam a kijelző kábeleit, a billentyűzetet, a bekapcsoló panel kábelét, dvd meghajtót, proci hűtőt mindent...
Nem tudom mi lehet a baj.
Csak egyre tudok gondolni:
-elszállt a vga
-vagy elszállt a proci
A vga-hoz hozzá sem nyúltam, úgyhogy nem értem mi baja lehet...
A procira is amikor visszatettem a hűtőt szeépen letisztítottam, és tettem rá hűtőpasztát.
Esetleg lehet az a baj, hogy a prociról a rajta lévő hővezetőt pici csavarhúzóval kapartam le? ( de nagyon vigyáztam rá, semmi karc nem keletkezett rajta, még kicsi rajta is maradt a rajta lévő hővezetőből)
Vagy az, hogy én ilyen pasztát raktam rá? Ami rajta volt az ilyen szilárdabb anyagnak tűnt. az enyém folyékonyabb volt
Vagy esetleg az, hogy kikapcsolás után kb 10 perccel már szedtem szét?
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- World of Tanks - MMO
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest