- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Rendkívüli terméktámogatást ígér a Nothing
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
Tudom, hogy régi meg izébigyó, de ez téves, a foglalat nem más, a probléma az FSB-vel volna. A Celeron M 530 egy Dothan magon alapuló Celeron M proci, mondhatni, a Dothan-os Pentium M processzorok butított verziója.
Süni kolléga T40-esébe (amiben egy Banias magos 1.3 GHz-es Pentium M van) lehet Celeron M procit rakni, csak 400 MHz-es FSB-set kellene keresnie. Ráadásul az esetleges magasabb órajel ellenére ez majdhogynem downgrade volna, a Celeron M nem tud speedstep-et stb. Akkor inkább keressen egy 400-as FSB-s Dothan processzort.
A témáról bővebben itt, azért írtam a hsz.-t, mert korábban, amikor még nekem is T40-em volt, nálam is felmerült a kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest