- iPhone topik
- Garmin Forerunner 965 - csúcs
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android szakmai topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Sok helyen olvasom, hogy a wifi kártya cseréje nem minden esetben műxik sikeresen.
Nekem van egy ezer éves Acer V5 121 mini netbook-om, meg egy 4. gen i5 procis ASUS laptopom.
Előbbiben Broadcom két csatornás wifi volt, utóbbiban egy Qualcom Atheros, ami csak 2.4GHz-et tud.
Előbbivel vannak néha nehézségek linux alatt, márpedig a kis netbook csak linuxon használható, és felesleges neki az 5GHz-es sebesség, az i5-ösre viszont simán felmegy a windows, oda meg passzolna egy 5GHz-et is tudó wifi.Tehát adott volt a helyzet, ki kellene cserélnem a kettőt.
A foglalat stimmelt, csak az 5Ghz-es antennának az ASUS-ban nem volt kialakított hely.
Megoldottam azzal, hogy a kábelt ráforrasztottam a billenytűzet alatti nagy fém lemezre.Így a kis netbook-ban linux alatt simán megy pöccre a Qualcomm wifi mókolás nélkül, a Windows-os gépben megy szintén simán megy kétsávon a Broadcom.
A csere sikeres volt, nagyon örülök neki.

Új hozzászólás Aktív témák
- TÖBB DARAB ELÉRHETŐ!!! HP USB-C Dock G2 univerzális üzleti dokkoló
- Dell Latitude 5480 alkatrészek fedlap, palmrest
- Dell WD19S USB-C Dokkoló állomás K20A001,180W Adapterrel,számla,garancia!10+ db
- 5db HP Thunderbolt Dock 120 W G2 dokkoló - töltő nélkül
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 zsanér törött LAPTOP 3
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Pyttawrx