- iPhone topik
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stars99
csendes tag
válasz
ricsi99 #15930 üzenetére
Szia Ricsi! Bocsi hogy csak most reagálok, de nem volt az elmúlt pár nap egyszerű...A lényeg, hogy ma kicseréltem a procit, a processzor tetejét tökéletesen takarja a gyári réz hűtő.Minden jó lett.A hőfokok is jónak tűnnek, alapjáraton 50 fok környékén van, de használat közben is kb.60-65 fok a hőmérséklet, 4k videónál felment 75 fokra ( de azt nem szoktam nézni csak tesztként csináltam) MX-4-el pasztáztam újra a procit..A laptop egyből elindult, viszont a windws10 a régi processzort írta ki az eszközkezelőben is, az aida felismerte az i7-3632QM-et , de az is fals adatokat írt. Majd fogtam és újratelepítettem a windowst és minden jó lett, minden értéket jól ír a windows és az aida is ( laikusként nem gondoltam, hogy egy processzor cserénél a windowst is újra kell telepíteni).A rendszer betöltése kb. 3 másodperccel gyorsabb lett és sok programnál pl. Google Earth jóval gyorsabban nagyít tölti be a gép az adatokat, de egy óriásméretű fénykép nagyításánál is jóval gyorsabb a gép.Letöltöttem egy exe fájlos biost a Sony honlapjáról, de nem mertem fríssíteni.8 GB ram van most bennet ( 2db 4GB-os) + egy 500-as SSD, szerinted ha a memóriát cserélné az ember 16GB-ra akkor gyorsulna e még a gép, vagy felesleges a csere?
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Hardcore café
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- CSL50/CSL52 LA-E801P Rev: 1.0 laptop motherboard
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- Notebook bontás (Asus, Acer, HP, Dell, Lenovo)
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- EXP GDC Beast V8.5c eGPU dokkoló
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest