Hirdetés
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Magisk
- Csőtörés lett a Red Magic 11 Pro gyötréstesztjéből
- Apple iPhone 17 - alap
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabi0314
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Lenovo Thinkpad L430 laptop amiben kicseréltem a HDD -ét egy SSD -re és tettem bele még + 4 gb ramot is a már eredeti 4 gb ram mellé. Viszont úgy néz ki a ramot nagyon nem szereti a gép amit én rakok bele. Ha ram nélkül indítom a gépet akkor minden gond nélkül indul. Viszont ha belerakom a +4 gb ramot akkor amikor bekacsolom fekete képernyőt ad és sípol rövideket ilyen sorrendben 1 - 3 - 3 - 1 és utána se hang se kép semmi. Utána olvastam ennek és azt írják hogy ez a jelenség alaplap/memória hibát jelent. Úgy gondolom hogy ebben az esetben a rammal lehet a gond. Csak azt nem tudom hogy mi lehet az...
Az eredeti ram ami benne volt azt hiszem olyan 800 MHz -es amit én vettem meg 1066 MHz -es. De elvileg ennek nem kéne gondnak lennie mert azt olvastam hogy ha magasabb a másik ram MHz -e akkor a legalacsonyabb mellé csökkenti magát az a ram ami magasabb. Vagy valami ilyesmi... Csatolom azért majd képként azt a ramot amit én vettem.
Az lenne a kérdésem hogy szerintettek vajon mi lehet a probléma? Rossz ramot vettem? Ha igen ezzel a rammal semmiképp nem lehetne működésre bírni a laptopot hogy érzékelje mind a 8 gb -ot?
A segítséget előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen monitort vegyek?
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- OLED TV topic
- Házimozi haladó szinten
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Pyttawrx