Hirdetés
- Netfone
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Fotók, videók mobillal
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabi0314
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Lenovo Thinkpad L430 laptop amiben kicseréltem a HDD -ét egy SSD -re és tettem bele még + 4 gb ramot is a már eredeti 4 gb ram mellé. Viszont úgy néz ki a ramot nagyon nem szereti a gép amit én rakok bele. Ha ram nélkül indítom a gépet akkor minden gond nélkül indul. Viszont ha belerakom a +4 gb ramot akkor amikor bekacsolom fekete képernyőt ad és sípol rövideket ilyen sorrendben 1 - 3 - 3 - 1 és utána se hang se kép semmi. Utána olvastam ennek és azt írják hogy ez a jelenség alaplap/memória hibát jelent. Úgy gondolom hogy ebben az esetben a rammal lehet a gond. Csak azt nem tudom hogy mi lehet az...
Az eredeti ram ami benne volt azt hiszem olyan 800 MHz -es amit én vettem meg 1066 MHz -es. De elvileg ennek nem kéne gondnak lennie mert azt olvastam hogy ha magasabb a másik ram MHz -e akkor a legalacsonyabb mellé csökkenti magát az a ram ami magasabb. Vagy valami ilyesmi... Csatolom azért majd képként azt a ramot amit én vettem.
Az lenne a kérdésem hogy szerintettek vajon mi lehet a probléma? Rossz ramot vettem? Ha igen ezzel a rammal semmiképp nem lehetne működésre bírni a laptopot hogy érzékelje mind a 8 gb -ot?
A segítséget előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- Dell DA200 mini adapter/dokkoló/HUB (USB-C -- HDMI + DSUB (VGA) + USB-A + RJ45 (Ethernet))
- Peak Design - Everyday hátizsák 15L Zip v2 - éjkék
- ÚJ Lenovo USB-C to Ethernet Adapter RJ45 Dongle (4X91K06468)
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- HP 15S FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest