Hirdetés
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
Új hozzászólás Aktív témák
-
elod22
senior tag
Na végül az este addig keresgéltem és nézegettem a dolgokat, hogy végül megvettem egy Kingston A2000 500 gigás SSD-t és mellé egy Kingston 8gb 2400mhz CL17-es ramot.
Az SSD-t elkaptam elég jó kedvezménnyel kb. 20000 ft-nak megfelelő árban. Román webshopokban ennél olcsóbban sehol sem találtam.
Lett volna még egy 480 gigás WD Green és egy 500 gigás Crucial P2 kb. 18000 forint környékén, de gondolom az a kis felár megérte, mivel sokkal gyorsabb a Kingston. Az SSD fórumon is az ajánlottak között volt.Egyelőre hátha elég lesz a 12 giga ram, aztán idővel lehet bővítem 16-ra.
Mérlegeltem és inkább a nagyobb méretű SSD mellett döntöttem, mivel a 250gb lehet kevés lett volna.Köszönöm mindenkinek a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Elektromos autók - motorok
- Battlefield 6
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Gumi és felni topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Automata kávégépek
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pyttawrx