Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Videón vagánykodik az ultrakecses Motorola Edge 70
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gerat
csendes tag
Sziasztok!
Tudom, hogy nem a témához illő kérdés de eddig még nem találtam olyan témát ahol ezzel a kérdéssel foglalkozak volna.
Szóval kérdezem: tud valaki olyan helyet, vagy lehetőséget kis hazánkban ahol MXM típusú video kártyákhoz lehet hozzájutni ha az ember modjuk a notebook-jának a video kártyáját akarja lecserélni?
Arról hallottam már, hogy nem egy olcsó muri de mégis érdekelne, hogy mennyire nem az.Notebook: Fujitsu-Siemens AMILO Pi 1536 ; videokártya:MXM Type II ATI Mobility Radeon X1400 (128 MB).
Mire érdemes vagy lehet ezt bővíteni és mennyibe kerül?
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Quectel EM05-G FRU szám: 5W10V25829 DELL WWAN DW5825e-eSIM WWAN modemek
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Eladó tápegység (ADP-120VH D) NUC-hoz és laptopokhoz. (több darab)
- Thinkpad T570, T580, P52s hibás, de használható kijelző
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest