- Fotók, videók mobillal
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Garmin topik
- Yettel topik
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gerat
csendes tag
Sziasztok!
FS. Amilo Pi 1536 notebook-hoz keresek video kártyát. Ha tud valaki valamit , segítsen. Előre is köszi.
-
Gerat
csendes tag
Például: http://www.excaliberpc.com/parts-sc_id-5032-brand-ASUS.html oldalon van egy-kettő. Valamint érdemes megnézni még ezt az oldalt is:http://www.mxm-upgrade.com. Itt arról is irogatnak, hogy hogyan lehet beépíteni egy ilyen kártyát, de valóban tényleg nem olcsóak az ilyen MXM típusú eszközök.
-
Gerat
csendes tag
Egy külföldi web lapon láttam egypár darabot. Például: egy ASUS Nvidia 8600M GT (256 MB GDDR3 RAM) MXM II típusú kártya 239 $-ba kerül ami persze nem volt a legolcsóbb de akár lehet venni olcsóbban is. A szállítási költségekkel együtt olyan 43-44 ezer forint körülire jött volna ki.
-
Gerat
csendes tag
Sziasztok!
Tudom, hogy nem a témához illő kérdés de eddig még nem találtam olyan témát ahol ezzel a kérdéssel foglalkozak volna.
Szóval kérdezem: tud valaki olyan helyet, vagy lehetőséget kis hazánkban ahol MXM típusú video kártyákhoz lehet hozzájutni ha az ember modjuk a notebook-jának a video kártyáját akarja lecserélni?
Arról hallottam már, hogy nem egy olcsó muri de mégis érdekelne, hogy mennyire nem az.Notebook: Fujitsu-Siemens AMILO Pi 1536 ; videokártya:MXM Type II ATI Mobility Radeon X1400 (128 MB).
Mire érdemes vagy lehet ezt bővíteni és mennyibe kerül?
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Dark Souls sorozat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- PayPal
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Robogó, kismotor
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- További aktív témák...
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest