Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
szabadidőmben szívesen használom a laptopomat játékra. Nem régiben egyik kedvenc játékom újabb része megjelent, de sajnos elért engem is az az idő, amikor sajnos szaggatás nélkül nem tudom futtatni. (mindent levettem, mindent kipróbáltam)A konfigurációm egy Packard Bell TV44-HC-845HG,
B980 Intel processzor 2,4 Ghz 2 mag
4 GB RAM
Geforce GT 630 m 2 GB videókártyaA kívánt játék minimumja:
Core i5-3450 3.1GHz
8 GB RAM
GeForce GTX 650 2GBnos, több év után kijelenthetem, hogy ezek a minimumok inkább támpontok, mint kőbevésett szabályok.
A sorozat előző tagját közepes beállítások mellett tudtam futtatni probléma mentesen, kicsivel kisebb minimum követelmények mellett.Fontosnak tartottam ezeket megemlíteni.
Jöjjön a lényeg: Nem akarok óriási összegeket invesztálni egy új laptopba és az utóbbi napokban olvastam arról a lehetőségről, hogy ezt azt erősebbre cseréljek a saját gépemben.
Elsősorban 2 dolgot szeretnék cserélni: Proci és Ram, a grafikus kártya úgy gondolom még megfelelő
(A szaggatást leginkább a proci miatt sejtem)Kérdés: A fent említett konfigba tudok e processzort cserélni, ha igen mi jöhet szóba?
Utána néztem ennek a : http://www.cpu-upgrade.com oldalon, de úgy gondolom nem teljesen biztos, hogy ami ott van az a valóságban is működik.
Alaplap szerint is próbáltam összefésülni a szóba jöhető procikat, de nem tudom azt se, hogy az enyémben pontosan milyen (gondolom HP) alaplap lehet (?) .
Köszönöm, ha végigolvastad és ha segítenél vagy több infó kell itt vagy akár privátban is, sajnos ilyen témában nem vagyok jártas.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pyttawrx