Hirdetés
- Poco F7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
szabadidőmben szívesen használom a laptopomat játékra. Nem régiben egyik kedvenc játékom újabb része megjelent, de sajnos elért engem is az az idő, amikor sajnos szaggatás nélkül nem tudom futtatni. (mindent levettem, mindent kipróbáltam)A konfigurációm egy Packard Bell TV44-HC-845HG,
B980 Intel processzor 2,4 Ghz 2 mag
4 GB RAM
Geforce GT 630 m 2 GB videókártyaA kívánt játék minimumja:
Core i5-3450 3.1GHz
8 GB RAM
GeForce GTX 650 2GBnos, több év után kijelenthetem, hogy ezek a minimumok inkább támpontok, mint kőbevésett szabályok.
A sorozat előző tagját közepes beállítások mellett tudtam futtatni probléma mentesen, kicsivel kisebb minimum követelmények mellett.Fontosnak tartottam ezeket megemlíteni.
Jöjjön a lényeg: Nem akarok óriási összegeket invesztálni egy új laptopba és az utóbbi napokban olvastam arról a lehetőségről, hogy ezt azt erősebbre cseréljek a saját gépemben.
Elsősorban 2 dolgot szeretnék cserélni: Proci és Ram, a grafikus kártya úgy gondolom még megfelelő
(A szaggatást leginkább a proci miatt sejtem)Kérdés: A fent említett konfigba tudok e processzort cserélni, ha igen mi jöhet szóba?
Utána néztem ennek a : http://www.cpu-upgrade.com oldalon, de úgy gondolom nem teljesen biztos, hogy ami ott van az a valóságban is működik.
Alaplap szerint is próbáltam összefésülni a szóba jöhető procikat, de nem tudom azt se, hogy az enyémben pontosan milyen (gondolom HP) alaplap lehet (?) .
Köszönöm, ha végigolvastad és ha segítenél vagy több infó kell itt vagy akár privátban is, sajnos ilyen témában nem vagyok jártas.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bundle topik
- EAFC 25
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Poco F7
- PlayStation 5
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gaming notebook topik
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest