- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Netfone
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyzoltan75
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni.Van egy HP 630-as laptopom, B815-ös Celeron procival.
Tavaly lecseréltem a procit egy i5-2520M-re, kapott a gép egy SSD vinyót, és működik tökéletesen.Idén vettem egy újabb gépet, és a gyerek megkapta a régit. Elkezdett a SIMS 4-el játszani meg a WOT-tal. El is indul mindkettő rajta, csak a proci melegszik rohadtul. Rendszeresen lefagy túlmelegedés miatt. Hiába rakok alá laptophűtőt, az csak néhány fokot hűt rajta.
Lehet, hogy a Celeron proci hűtője nem bírja hűteni az i5-öt? Lehet egy laptopban a hűtőt cserélni? Szedjem szét megint, és nézzem meg, mi férne el benne? Járt már így valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 Dock Gen 2 40AN dokkoló
- Eladó gyári Dell laptop töltők és töltőfej átalakítók
- DELL PR03X dokkoló tápegységgel
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest