Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Kapható a strapamobil, aminek kikapcsolása nélkül lehet kicserélni az aksiját
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
zuhi
csendes tag
válasz
cherockee
üzenetére
Helló.
A gépemben gyárilag nem ez a Hdd-van ezt afféle raktárcélokra vettem 1 másik portál aukcuóján. A gyári hdd-vel megy fullon, nem bioslock ról van szó, és nem biosban beállított boot vagy system pass ról. Ha berakom a hdd-ta gépbe akkor felismeri szépen listázza a mem teszt után hol milyyen Prim/sec körön mit érzékel ''cd-k hdd-k listája'' majd kiírja: Enter hdd password. és nem megy tovább míg be nem írok vmit. ha rossz akkor is tovább lép neki áll bootolni a mglévő tobbi helyről pl cd flash, de a hdd elérése tiltva van. Ezt kéne feloldanom. A hdd tartalma nem izgat én particionálni akarom. Esetleg vki privben elmondhatná hogy szabaduljak meg tőle. Azt hallottam még ma ,hogy USB- rákkal tegyem be 1 már futtó rendszerbe és akkor ott elerém. nah de 1 nincs ilyen rákom
2 ha felismeri is mint cserélhető drive-ot akkor is kérheti a passt, ha mégse és meg tom formázni se értem el vele semmit, mert ha beteszem gépbe hiába üres még mindig lockolva marad. Szal mit lehet tenni? ez a kérdés továbbra is. az eddigi válaszokat is köcci. zuhi
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tesla topik
- Éjszakai műszak
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Házimozi belépő szinten
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
2 ha felismeri is mint cserélhető drive-ot akkor is kérheti a passt, ha mégse és meg tom formázni se értem el vele semmit, mert ha beteszem gépbe hiába üres még mindig lockolva marad. Szal mit lehet tenni? ez a kérdés továbbra is. az eddigi válaszokat is köcci. zuhi
Pyttawrx