- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
icp1970
senior tag
Sziasztok,Segítséget szeretnék kérni.Két kérdésem is lenne. 1
otimba (Dell latitude e 5550 (i7 5600u proci) szeretném a gyári 2x4GB 1600Mhz 1.35 voltos ,cl 11 low profil Micron ramot cserélni 2x8 GB-re.Indoklás ként ,szerintem most elég olcsók a ramok,és olvastam hogy a win 10 nek nőni fog a ram igénye a közelgő 1 éves frissítés után.Szerintetek van értelme 16 gb ramnak egy notiban? 2:el Haverom azt mondta hogy ne Micron vegyek mert nem igazán minőségi.Igaz ez?ha lehet kérnék 3 -4 ajánlott márkát minőség szerint sorrendben hogy ti melyiket tartjátok a legjobbaknak.Amiket eddig láttam aprón az Kingston,Samsung,Adata,Curcial,Hynix,Ramexel,Kingmax stb...Köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 1 / 2
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen SSD-t vegyek?
- Bittorrent topik
- Borderlands 4
- Riasztó topik
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

otimba (Dell latitude e 5550 (i7 5600u proci) szeretném a gyári 2x4GB 1600Mhz 1.35 voltos ,cl 11 low profil Micron ramot cserélni 2x8 GB-re.Indoklás ként ,szerintem most elég olcsók a ramok,és olvastam hogy a win 10 nek nőni fog a ram igénye a közelgő 1 éves frissítés után.Szerintetek van értelme 16 gb ramnak egy notiban? 2:el Haverom azt mondta hogy ne Micron vegyek mert nem igazán minőségi.Igaz ez?ha lehet kérnék 3 -4 ajánlott márkát minőség szerint sorrendben hogy ti melyiket tartjátok a legjobbaknak.Amiket eddig láttam aprón az Kingston,Samsung,Adata,Curcial,Hynix,Ramexel,Kingmax stb...Köszönöm előre is.
Pyttawrx