- Netfone
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Második bétánál jár a One UI 8
- Milyen okostelefont vegyek?
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
shelbygt #12072 üzenetére
A PM45-ös chipset lényege pont az, h 1066-os FSB-s processzorokat is kezel. (ehhez tervezte az Intel)
Egyébként a választ hajnalban írtam, nem néztem át, h a noti valóban PM45-ös-e, Te írtad, és ebből indultam ki, csak fejből gyorsan beírtam a Wikipediás linket. (ezt egyébként azért készítettük, h egy helyre legyenek összegyűjtve az ilyen chipkészletbe illő processzorok)
De most rákerestem, valóban szerelték ilyen chipsettel is; (gondolom valami diagnosztikai programmal olvastad ki a gépből a chipset típusát).Mennyiért veszed a processzort?
Csak mert ésszel vásároljál, ezeket a nagyobb órajelűeket (P8700, P8800), duplájáért, triplájáért szokták adni, mint a P8400, P8600, viszont alig 100MHz-ekkel gyorsabbak csak, nem nagyon érdemes ilyet venni, mert amennyivel többe kerül, annyival nem gyorsabbak.A gépben legyen még min. 3 giga ram is, meg egy egy tányéros merevlemez, lehetőleg 7200RPM-el, esetleg SSD. Ezek is kellenek a gyors működéshez.
Új hozzászólás Aktív témák
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest