- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
shelbygt #12072 üzenetére
A PM45-ös chipset lényege pont az, h 1066-os FSB-s processzorokat is kezel. (ehhez tervezte az Intel)
Egyébként a választ hajnalban írtam, nem néztem át, h a noti valóban PM45-ös-e, Te írtad, és ebből indultam ki, csak fejből gyorsan beírtam a Wikipediás linket. (ezt egyébként azért készítettük, h egy helyre legyenek összegyűjtve az ilyen chipkészletbe illő processzorok)
De most rákerestem, valóban szerelték ilyen chipsettel is; (gondolom valami diagnosztikai programmal olvastad ki a gépből a chipset típusát).Mennyiért veszed a processzort?
Csak mert ésszel vásároljál, ezeket a nagyobb órajelűeket (P8700, P8800), duplájáért, triplájáért szokták adni, mint a P8400, P8600, viszont alig 100MHz-ekkel gyorsabbak csak, nem nagyon érdemes ilyet venni, mert amennyivel többe kerül, annyival nem gyorsabbak.A gépben legyen még min. 3 giga ram is, meg egy egy tányéros merevlemez, lehetőleg 7200RPM-el, esetleg SSD. Ezek is kellenek a gyors működéshez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- ASUS routerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest