Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- 7000 mAh-s aksit kapott a Motorola Moto G57 Power
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Üdv!
Az a helyzet, hogy van egy lapos
(dell NB inspiron 15 3521 (i5 3427U,4gb ram,HD7670M))
amin memóriát szeretnék bővíteni.
Gépekkel ellentétben laptopot sosem bővítettem semmilyen hardverrel, így a segítségeteket kérném, mert teljesen ismeretlen világ (foglalatok, feszültségek, esetleges buktatók)A speccy nevű program azt mondja, hogy 2foglalatból 1 szabad, úgyhogy van hely.
A memória pontos típusa"4GB DDR3 CL11 Hyundai Electronics PC3-12800 (800mhz)"
Ha jól olvastam ki a progiból akkor 1,28v-n üzemelnek.
Szétnéztem a neten, és csak hardverkeren találtam olyat ami hasonlít, az pedig ez a memória.
Látom, hogy 1.35 a működési fesz, nem tudom eldönteni hogy az enyéimnek is csak a gép veszi vissza, vagy sem.
Úgyhogy szeretném kérdezni, hogy jó-e ez a memória a laposomba, és hogy kell-e valami pluszra figyelni behelyezéskor?
Adatot sem találtam arra vonatkozóan hogy hány gigáig lehet bővíteni a lapost, de ha gondolom két csatornája van, akkor elfogja bírni a 8at, mert 4gb/csatorna, ugye?Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- HP G5 USB-C dokkoló 120W töltővel / vagy töltő nélkül, üzletből ( használt, újszerű 6 hó gari )
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON SZÁMLA, GARANCIA
- Dell WD15 type-c dokkoló 180W-os töltővel
- DELL WD19S 130W új, bontatlan dokkolók eladók
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 Pro 3400G 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1070 8GB RAMPAGE Shiva 450W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pyttawrx