Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- 4G-s verzióban is érkezik a Redmi Note 15 Pro
- Google Pixel topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco F8 Ultra – forrónaci
Új hozzászólás Aktív témák
-
szacsee
nagyúr
Sziasztok!
Remélem jó helyre írok.
Ismerősöm küzd a laposával.
Acer Aspire E1-522
Model No: M52372
2Gb ddr3 L memória van a gépben
E2-3800-as AMD APU dübörög benne.
többi szerintem lényegtelen.
A gond az, hogy a már meglevő dobozos W7-et tette rá és valamiért svhost.exe (netsvcs) eszi a ramot nagyon.
Most lefutom a köröket, malware és vírusírtás ha van, de hosszú távon szerintem kevés lesz a 2gb ram.
Elvileg a proci nem dual channel memória kezelésű, így elég lenne ha vennék 2Gb ramot is bele.
Nem fog ettől meghülyülni ha esetleg más latecyvel rendelkezik a másik ram?
Notiknál nem tudom mennyire lehet bios/uefi-ben testre szabni az időzítéseket.
Illetve gondolom fogyi miatt érdemes DDR3L-t venni. Milyen ramot javasoltok és mennyit?
A gyárilag beépített memória a fedél megbontása nélkül nem vehető ki, így a palmrest alatti levehető fedélnél levő üres memória slotot kellene feltölteni.
Milyen ramot ajánlatok bele 2 ill 4gb-os modul vásárlása esetén?W8 frissítés is felmerült mint opció, talán jobban kezeli a ramot, de szerintem jobban jár, ha azt a pénzt inkább ramra költi szvsz, vagy gyengébb APU miatt érdemes mégis W8-ra váltania?
Kösz a válaszokat előre is!

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T4 ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Alienware 17r4 olvass
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Pyttawrx