Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ðávid
aktív tag
válasz
Dell XPS #10348 üzenetére
Szóval azt mondod, hogy nem csak a chipkészleten és az azonos TDP értéken múlik a dolog? Tehát ha jól értem amit írsz, akkor egy mobil négymagos i7 többet eszik az azonos TDP osztály ellenére?
Egyszer végignéztem az összes C855-t a Toshiba oldalán (jó sok volt...) és összeírtam egy listát, hogy milyen processzorral szerelt változatok jelentek meg belőle. A legerősebb amit ebbe a sorozatba tettek az az i5 3230M volt. Tehát négymagossal nem adták ki. Akkor teljesen valószínűtlennek tartod, hogy működni tudna benne egy négymagos?
"Memóriavezérlés proceszorba van integrálva, így annak függvénye részben (BIOS korlát), de amint látom ennek nem lesz akadálya." Hogy érted, hogy nem lesz akadálya?
Úgy tudom, hogy nincs Full HD változata. Ez az olcsóbb konzumer gépek közé tartozott, ha jól sejtem. Végül is már a matt, pixelhiba mentes kijelző is előrelépés lesz. Milyen árban mozognak ezek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Battlefield 6
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Autós topik
- Hobby elektronika
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- LEGO klub
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest