Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Sok földi jó került a Redmi K90-be is
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Netfone
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
uniqm1
tag
Sziasztok!
Egyszer Samsung RV-510 CPU upgrade ügyben egyszer már jártam itt, és kaptam is választ, de sajnos az akkor ajánlott P8600 nem volt jó laptopba. Utóbb DELL XPS fórumtárs írta is, hogy a PXXXX -es széria ebben a típusban nem működik. Akkor nem foglalkoztam többet a dologgal, de most ismét aktuálissá vált.
Szóval a kérdésem az, hogy melyik a legerősebb proci, amire érdemes lenne cserélni a jelenlegi T3500-at? A Celeron helyett nyilván jobb egy Core2Duo, de mondjuk a T6ezres kategóriánál érdemes feljebb is nézelődnöm akár? Pl. aprón láttam mostanában T8100-t, de még egy T9600 sem vészes használtan, csak nem tudom, hogy lenne-e értelme ilyen ugrásnak.Köszönöm előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone topik
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- SteamOS gyere már PC-re! Nem, még nem jött el az idő.
- Hét új család perli az OpenAI-t öngyilkosság miatt
- Synology NAS
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3871, 100% Akkumulátor
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pyttawrx