Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Apple Watch
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
Új hozzászólás Aktív témák
-
uniqm1
tag
Sziasztok!
Egyszer Samsung RV-510 CPU upgrade ügyben egyszer már jártam itt, és kaptam is választ, de sajnos az akkor ajánlott P8600 nem volt jó laptopba. Utóbb DELL XPS fórumtárs írta is, hogy a PXXXX -es széria ebben a típusban nem működik. Akkor nem foglalkoztam többet a dologgal, de most ismét aktuálissá vált.
Szóval a kérdésem az, hogy melyik a legerősebb proci, amire érdemes lenne cserélni a jelenlegi T3500-at? A Celeron helyett nyilván jobb egy Core2Duo, de mondjuk a T6ezres kategóriánál érdemes feljebb is nézelődnöm akár? Pl. aprón láttam mostanában T8100-t, de még egy T9600 sem vészes használtan, csak nem tudom, hogy lenne-e értelme ilyen ugrásnak.Köszönöm előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- DJI Osmo Pocket 3
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo L14 Thinkpad Gen2 FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro WiFi6 Garancia
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pyttawrx