Aktív témák
-
Lacisten
csendes tag
Hello!
notebookba keresek olcsó 20, 30 vagy 40GB-os HDD-t.
Sebesség mindegy, csak jó legyen.
e-mailben kérek ajánlatot.
Köszönöm
L
[Szerkesztve] -
kapcs-ford
őstag
válasz
kapcs-ford #44 üzenetére
Zár elkelt!!
A notitáskát is odaadom 4k-ért !!! Akció!!!! -
re@per
csendes tag
válasz
kapcs-ford #47 üzenetére
Kösz szépen majd kipróbálom!!!!
-
re@per
csendes tag
Remélem tudtok nekem segíteni.
Olyan programra lenne szükségem ami nagyon jó az adatvédelemben lehetőleg
csak USB-s kúlcsal működjön, sajna ilyet nem találok.
Köszönöm előre is!!!!! -
kapcs-ford
őstag
Árváltozás!
A kettő együtt csak 8ezer! -
kapcs-ford
őstag
Vadonatúj Targus notitáska eladó: max noti mérete: 31cm széles; 4,5cm magas ; 38cm hosszú. A hosszúság tépőzárral szabályozható. Ha pl. egy 15colos noti van benne akkor a tépőzáras elválasztó mellett a kábelek etc.. is elhelyezhetőek. Lásd a képeken:
http://www.kepfeltoltes.hu/050801/IMG_2551.JPG
http://www.kepfeltoltes.hu/050801/IMG_2552.JPG
http://www.kepfeltoltes.hu/050801/IMG_2553.JPG
ÚJ TRUST Biztonsági zár számzáras!
http://www.kepfeltoltes.hu/050801/IMG_2556.JPG
(Bolti ára 6ezer)
Alkuképes árak: 4990 forint; 4990 forint. A kettő együtt csak 8ezer!
[Szerkesztve] -
Rover623
félisten
válasz
AMD Power #40 üzenetére
1. sokkal kisebb szériában fogynak a notik mint az asztali gépek...egyenlőre.
2. A nagyfokú integráltság miatt az alkatrészekből a gyártó nem építhet tetszőleges másik masinát, ha esetleg beragadt készlete van.
3. a miniatürizálás általában nem költségcsökkentő tényező...kevesebb anyag kell ugyan, de fejlettebb, tehát drágább technológiát kell alkalmazni.
Gondolom te még nem foglalkoztál olyasmivel mint pl. megtervezni egy terméket, legyártatni az alkatrészeket, összeszerelést megtervezni, melóst betanítani, piacra dobni, reklámozni, alkatrészutánpótlást szervezni, stb.
Sőt: megkockáztatom, kereskedni sem próbáltál még...
Nem baj...csak felesleges ilyen lufikat eregetni...
P.S.:
Most én is aggódjak, hogy milyen bazi drágák az alkatrészek a Subaru SVX-hez...?
Nem muszáj ilyet venni...van ''mi autónk'' is... -
AMD Power
titán
Az a baj ezekkel a notikkal , hogy bármit szeretnél venni hozzá baromi drágán lehet csak hozzájutni!
-
Hurracan
tag
Optimize Memory
-
AMD Power
titán
Ha már a kiegészítöknél vagyunk , tudtok mondani egy két hasznos és jó progit notebookhoz?
-
OliApa
aktív tag
Sziasztok!
A Tesco-ban tegnap vettem egy (pontosabban 2) db egérpadot, ami egyben USB 2.0 HUB is. Az alja gumis szivacs, a teteje pedig erős műanyag, kissé érdesítve. Megoldódott a laptop szűkös USB csatlakozási problémája és meg jól is néz ki. Az egész keret halvány kékben világít. És mindez 3.990.- HUF-ért! Nem mellékes, hogy az aljából nem lóg ki semmi kemény, mert a laptop tetejére tehetem a táskában, így az egyébként merev alátét tökéletesen védi a gépet felülről!
Mindenkinek melegen ajánlom! -
BFeco
aktív tag
no-1802.com
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Sianis
addikt
Sziasztok!
Tudom, hogy nem feltétlenül kiegészítő, de hivatalosan, precízen, hogyan és mivel lehet takarítani a notebook egyes részeit, gondolok itt elsősorban képernyőre (érintő képernyő), illetve a billentyűzetre. -
Rover623
félisten
Alapvetően a notid gyártójának választékából keress...a minipci ugyan szabvány, de azért erre nem vennék mérget...
Sima LAN karit cseréltem már más típusra, de itt antenna is van, meg a legtöbb notin spec. gomb vagy bill. kombinációval kikapcsolható a WLAN a fogyasztás csökkentése érdekében...ezek a funkciók igen alacsony szinten (ált. BIOS) vannak megvalósítva, tehát nem biztos hogy bármilyen WLAN kártyát kezelnek... -
zfarkas
senior tag
Nekem egy MiniPCI WLAN kártya kellene, ha lehet, Intel chipset-es. Merre kapok ilyet?
-
-
Rover623
félisten
válasz
AMD Power #23 üzenetére
Egy ilyen: Bővebben: link pl. bruttó 25 alatt hozzáférhető...
De minek?
A MegaWorks 2.1-en van analóg bemenet (kettő is ha jól tudom)... -
AMD Power
titán
Mennyibe kerül egy külsö hang kari egy notihoz!?? Mert van egy Creative MegaWorks 2.1-m ami csak Digital is kimenetem akar megszololni de kevés notin van ilyen..!
-
Tuhacsew
csendes tag
Hello!
Egy kérdést, hogy ki mit hallott/tapasztalt a ''AVerTV Cardbus Plus''-al kapcsolatban! Kinéztem egy ilyet mert így a TV/Rádió gondjaim is megoldódnának elvileg „bárhol”.
Ha van vele kapcsolatban valami konkrét információd és megírnád azt megköszönném!
Köszi!
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Hurracan
tag
Ezek szerint
És nem akarod lecserélni majd a jövőben? -
OliApa
aktív tag
upssz!
-
Hurracan
tag
Woow! Thx, a Memoriák is jó árban vannak!
Nem is olyan rox -
parandroid
félisten
Bővebben: link - Itt is nézd meg. Pl most van akciósan 30k-ért dvdrw is.
p -
Hurracan
tag
Hát igen, elég elretentő volt
Nekem nem kell gari meg semmi, csak új legyen és 7200es........:p szal ha vki találl vhol olcsóért akkor dobjon meg egy ajánlattal!
-
PLacc
senior tag
Én 15k-értvettem 5400-as, 60G/16M cache Toshibát, szóval jó árak vannak, csak szét kell nézni...
-
Hurracan
tag
Hát köszí, majd megnézem! Ez a gép aránylag, elég uj, nincs egy éves sem! De azért vannak a HDD-nek is árai! Egy 60GBosat vadászok most, mert jelenleg 20van benne de 15öt majdnem csak a programok fogalnak.......szóval bonyolult az életem így!
-
Rover623
félisten
Változó...
Újabb masinákban oldalra nyíló-csusszanó fiókban van. A gép alján reteszelődik vagy esetleg egy-két csavar tartja a fiókot a helyén. A régebbi gépek macerásabbak, egyszerűbb esetben a klav. és esetleg egy takarólemez levétele után férsz hozzá, de volt ahol a teljes felső burkolatot le kellett venni hozzá... -
Hurracan
tag
Hát igen, én is vmi ilyesmi cégre gondoltam! De thx a linkeket, hát nem semmi ára van mit ne mondjak
Azt hiszem inkább HDD-re fordítok, azt én is ki tudom cserélni, vagy ahhoz is vmi palkó kell aki beteszi? -
Rover623
félisten
Ezeken a helyeken tuti nem lesz olcsó...
Általában gyári eszközöket ajánlanak, azok meg drágák...
Egy gyári DVD író elérheti a nettó 40-70.000Ft.-ot...
Slim kivitelű DVD írót kell keresni, meg egy olyan céget aki meg tudja próbálni beépíteni...akkor meg lehet úszni 20-25 körül
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
Bővebben: link, illetve Bővebben: link. Indulásnak.
p -
Sanyo
senior tag
Itt nézz körül: Bővebben: link
-
Hurracan
tag
Biztos mindenki gondolt már arra, hogy szeretne a gépébe venni vmi kiegészítőt, esetleg lecserélni vmit!
Nos ha vki tud olyan cégeket akik ilyenekel foglalkoznak, linkel együtt az lécci copy pastezza már be ide!
Még vm, Le szeretném cserélni a gépemben az optikai meghajtót vmi DVD írósra, hol érdemes megnézni?
Használt is érdekel, bármi, csak olcsó(bb) legyen!
Aktív témák
Hirdetés
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest