- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pity-putty
tag
válasz
st3v3np3t3r #18810 üzenetére
És azt honnan lehet beszerezni?
A HP oldaláról [link] letöltöttem a drivert, de az egy exe fájl. Lefuttattam és a mappáját feltöltöttem a bootpendrivra, majd próbáltam tallózni amikor a telepítőben lehetőség volt rá, de semmi eredménye.
Az SKHYNIXoldalán meg lófütty sincs.
-
pity-putty
tag
Sziasztok!
Ma vásároltam egy HP 15S-FQ2018NH laptopot.
Konkrétan ezt: [link]
Ezen nincs Win, ellenben van FreeDOS.
A gépben SKHYNIX BC511 SSD van 512GB méretben.
Az UEFI látja az SSD-t és a FreeDOS is elindul rajta.A probléma Win10 telepítésénél jött elő:
Pendrive-ról a Win10 telepítő elindul, de nem lát semmilyen helyet ahová telepíthetné a WIN-t, vagyis nem ismeri fel az SSD-t.
Próbálkoztam simán a microsoft-os telepítő készítővel boot-pendrive-ot létrehozni majd RUFUS-sal is GPT partíciós sémával.
Első esetben a SHIFT+F10 parancs kiadása és a diszkek listázása után sem láttam semmilyen meghajtót.
Második esetben nár láttam egy 28 Gigás üres diszket, ami viszont már alapból GPT volt. Visszalépve a telepítőbe viszont továbbra sem volt látható semmi a listában.Mit tudok tenni?
Fel tudom telepíteni valahogyan a Win10-et?
A probléma a freeDOS miatt van vagy az SSD-t nem ismeri a Win?Előre is köszönöm a segítséget!
-
pity-putty
tag
Sziasztok!
Van egy 1. generációs Lenovo X1 carbon-om.
Az utóbbi időben nagyon alacsony prociterhelés mellett (10-20%) is rövid időn belül felforrósodik a notebook. A beépített ventillátor hangját hallom, vagyis az nem adta meg magát.
Szerintetek mitévő legyek? Mivel lehet probléma?
Próbáljam meg szétszedni és kipucolni? (Láma vagyok a témában.)
Vagy vigyem el egy szervízbe ahol bízzam rá a (talán) hozzáértőkre? (Nagyon sokat azért nem kölzenék rá.) -
-
pity-putty
tag
válasz
st3v3np3t3r #17446 üzenetére
Ott sem tudom beazonisítani a wifihez tartozó eszközt. Szerintem nincs a listában.
-
pity-putty
tag
Sziasztok!
Adott egy harmadik generációs Lenovo X1 Carbon.
Konkrétan ez: [link]Az utóbbi napokban eltűnt a Hálózati kapcsolatok közül a WIFI.
Teljes Windows újra telepítés után is ugyanez a helyzet.
Gondolom ez hardverhiba lesz így az lenne a kérdés, hogy vajon ebben a notiban ezt a hibás "WIFImodul"-t lehet-e, illetve mennyire egyszerű javítani?
Van egyáltalán értelme javíatani, vagy ez már "gazdasági totálkár"? -
pity-putty
tag
Sziasztok!
Kb 1 hónapja vettem használtan egy Lenovo Thinkpad x220 notit. (i7-2640M, 2*4GB RAM)
Egy windows 10 Enterprise (64 bit) van rajta oprendszerként.A problémám az, hogy a gép nem marad alvó állapotban miután elküldtem oda. Akár start menüből akár a fedél lehajtásával küldöm alvó állapotba, az történik, hogy elalszik, majd 4-5 másodperc múlva csipog egyet és felébred.
Mi okozhatja a problémát? Mivel lehet a baj? Hardver vagy szoftver?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép állapot!! Dell Latitude 5300 i5-8365U 16GB RAM 512 SSD Magyar vbill
- Nagyon szép állapotban!! Dell Latitude 5400 i5-8365U 16GB RAM 256GB SSD Magyar vbill
- Szép állapot!! Dell Latitude 5300 i5-8365U 8GB RAM 512 SSD Magyar vbill
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest